Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Platformaši, obećali se Zakon o opljačkanoj imovini. Ima da bude Zakon, pa taman bio samo u Federaciji ili vas na idućim izborima NEMA!
Ovo je došao u neko zabačeno mjesto i poveo \"svoje ljude\" da s poslika i kaže da je bio tu, a ne smije među ljude. Ove se zove \"zapisavanje teritorija\"
kako mu dobro stoji ovdje na fotografijama da je u polju, a ne tamo po kabinetima!Al fakat mu dobro stoji da uzgaja masline, groždje....bas ima facu za takav rad.Ako bih se ja pitao politicari prvi onda treba da placaju taj porez, jer nista, ali bas nista ne rade-a dobijaju veliku platu!!!! Al ne pitam se! :(
Jah glupi vam komentara majko mila. Ako ćemo realno: to oporezivanje neradnika samo može dobrog donijeti našoj Bosni. Jer imamo nekoliko hiljada neradničnih političara * 10% poreza na dohodak * 5-6 hiljada plate, to dođe.... par milijardi maraka poreza. Jeste ludi, možemo napraviti 100 km autoputa
BRAVO LIJANOVIC
@Lojanović Šta je to HDZ uradio da se živi bolje. Razmislite i analizirajte ko je sve ove godine prodavao narodu (poglavito Hrvatskom) maglu !?
Da li je sirokim masama poznato da je Lojanovic i braca, krominalac i varalica velikog kalibra. 60 MILIONA KM, ova postena braca duguju raznim insitucijama, pojedincima i t d. Kao i svi ostali vladajuci i opozicioni u oba entiteta pomenuta braca zasluzuju nesto nalik Golom Otoku. Batinati stoku.
Šupčino sa lojanovićima ti je živjeti pa kada bi crko poprijeko,nema teorije da ih izbjegneš,ima ih na svakom pedlju BiH,čuj ti njega namještene vijesti,hahah a koje bi bile ne nemještene,one od rajka vasića :))) UŠA na gmizavac.........
Nemojte tako, uskoro ću i je sa Dodikom otiči da obiđemo Sanadera u zatvor
Bravo za Lijanovića
a jeli znate da sposobni jerko ima 12 savjetnika u kabinetu
Sve neke vjesti o muslimanskim placenicima efendiji Topicu sa privatnom muslimanskom organizacijom HKD kao i LOJanovicu !!!!!!
Pljačkaško-atentatorsko poturičko g.o.v.a.n.c.e se opet javlja, a www.islamabad-x.com prenosi. Male đoge & šagolji & bakiri misle da će neko ozbiljno shvatiti ove namještene vijesti. Jadno.