Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde jednog po jednog, Budimir, Lijanovic, Brankovic, Izetbegovic, Lagumdzija, Dodik, Radoncic, Tihic, Silajdzic... Ma ima ih kamara, nema dovoljno prostora u zatvoru
Realnost je da će ovi novokomponovani političari kao Lijanović ili Budimir završit karijeru jako brzo jer nisu dovoljano bitni igrači i nisu dovoljno uvezani sa ostalim. Dok ostali pobrojani nas muzu i gaze 20 godina, a to će da se nastavi i narednih 20.
sad on kao glumi zrtvu, pa dokle sve ovo ide!
pa normalno da glumi zrtvu isto kao kada su vladi izglasali nepovjerenje pa je SDA rekla da je to politicka namjestaljka, a kada su uhapsili Budimira rekli su da je to drzavni udar. Nisu dzaba u koaliciji HSP, SDA, NSRZB, BOSS itd
dusa od covjeka......mamine mu se krvi napijem :K
Mesnica, to je tvoj nivo!
Pod hitno izvršiti eutanaziju šer stoke!
kako je ovo odvratan covjek ovaj lijan, ja se nadam da ces lijanovicu ovo procitat ti si glup !!!!! najgluplji politicar sto ih je bosna imala a svi su idioti ali ti si najgori, neznas pricat ko tele si !!
vrlo realna ocjena.
Duck Face..
UKLONITE DEENOV SPOT SA PORTALA, MOZE NEKO DIJETE SLUCAJNO KLIKNUTI 'PLAY' PA DA SE SIROTO NE FRAPIRA OD SHOKA. ONO NE TREBA PUSHTATI NI U GVATANAMU A NE JAVNO.
SDPovski 'pioniri' se bas zadali na ovu temu. Cime nagradjuje Slagumdzija za komentar protiv Lijanovica? Zob il mrkva?
pa vodi ga ti svojoj kuci kad ti je toliko drag.
hapsi, hapsi, hapsi!!! hapsi!
ovoga mogu i uhititi, svejedno.
Pa treba te skloniti pi*ka ti materina
I trebaju te uklonit, ubleho lopovska.
LAZU UOPSTE MU NIJE PRETRESEN URED.......
Oj,Lijanoviću,koja si ti stoka! Ama ti si lopovčina,pogledaj se u ogledalo pa ćeš vidjet! Dabogda da te cipelama i jajima gađa narod!!!
To ti sad ko neki politicar, nidje veze.... Bolan na debatama se tacno vidi da se obradujes kada ti neko postavi neko pitanje , steta sto je to inace voditelj programa da ne bi sutio za stolom....
Baš mi te žao, dosta i tvog ''Boljitka''
Lijanovici su dosta zla nanijeli ovoj zemlji,poljoprivredu su poljuljali,unistili su nam kapacitete koje smo imali,oni su zaista zreli za hapsenja i osude..