Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok ovaj ne pismenjak učestvuje u debatama i na nekoj listi nama je Propast
👍✨💫 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #ijasamiskra
🎯🎯💫👍 Ustaj, izađi i glasaj! Ne dopusti da drugi u tvoje ime odlučuje. Ako ne znaš za koga - poništi listić. Ustaj BOSNO I HERCEGOVINO, DANAS NAROD SUDI! #ijasamiskra
Ovaj covjek je prosle opste izbore izasao sa prijedlogom ukidanja kantona u FBiH nakon cega su ga SDA i HDZ odmah strpali u zatvor kao opomenu svima da vise nikada nikome ne padne na pamet ukidanje uhljebarista.
nije zbog toga lezao nego sto je pokrao drzavu kao i hiljade drugih,
@nebereska Eto, ovaj privrednik krade drzavu, a SDA i HDZ nikada feninga nisu ukrali pa se ne treba niti jedan jedini kriminalni uhljeb zatvoriti.
Gdje je metla?
Izađimo masovno na izbore i glasajmo, samo, za kandidate pod posljednjim brojem na svim listama koje su naš izbor.
Ovaj Lijanovic ikebana od Covica, ono da se ima opcija za koju se nece unaprijed zaokruziti i prije nego su izbori poceli.