Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš kad pomisliš da ova bagra od naroda ne može podnijeti više krvopija, pojavi se neka zaboravljena i ponovo počne da siše.
Jerko,ne laži...30% je bilo tvoje...svi znaju,Duvno,Livno....Sada daju 10%,za one tvoje dosad neisplaćene,okolo hodaju tvoji,koji uprkos svemu traže 30%...hebi se barabo....
Svi nevini a drzava u kurtzu , svi posteni a milijarde fale ... ko koga ovdje prca :-)
Kakvi poticaji pa dok ovi kradu stotine hiljada na poticajima malim obrtima daju poticaje ok 1000 km pa sta se moze pokrenuti za te pare.Ovi su zreli za zatvora ali negdje u brazilu pa nek ih crnci jebu po cijeli dan
Jedan od rijetkih Hrvata iz Hercegovine koji nije skutor u dubini duse vec istinska ljudina i BH patriot. Nije nacijonalist.
Skutorski eroj😂
neko mora pregledat.. savjetnik ili drugi činovnik..opet si ti odgovoran, koga budalom pravite