Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utvrdio dijagnozu problema ..... Jerko kralj si !!!
Nema glupljeg naroda od ovog iz BiH...
KLIK JE SRPSKO-USTASKO CETNICKA BEBA...........
Da li je ovo onaj smrad sto je krao donacije i namjesao endere tipa evo tebi ali mi vrati 2/3 Pa sta ce on davati kome rok Mada da sramota je ovo sta rade sto pljackaju jadne malinare
inače? .. podići ćeš oružanu pobunu, zauzeti vladu i uspostaviti vladavinu prava?
Vid mu glove ko element!!!Pa vrati ti dug drzavi na ime poreza I carine,cak 73miliona KM!!!Dragi Jerko nisi fin al si glup..
nema nista od malina ko jamio jamio
Marionetska Vlada UN u službi Protektorata, mogla je proizvođačima malina odvojiti sredstva iz naplate akciza za gorivo (45 milijardi) i spasiti proizvodnju malina, jer se putevi ne grade a akcize se i dalje naplaćuju.
U protivnom...???
Vidi propalog biznismena i politicara. Pjeva li jis ona vasa Alma? 😂😂😂
Hahaha! Kriminalac ponovo u akciji! Koliko si miliona opljačkao iz budžeta i još nisi u hapsani?! Sada se u sve živo mješaš pokušavajući da uđeš u vlas i to na račun bošnjačkih glasova i šuplje priče. Jerko ti si kriminalac i vrijeme ti je odavno da ti se presudi sa doživotnom robijom. Ovu državu si opljačkao i unazadio a poljoprivredu pogotovo!!!
gdje nestade onaj display ispred skupstine sto je bio
Ma sta ces ti lopovcino jedna...sram te bilo, kako imas obraza izaci u javnost
Dajes ti njima kao sto su i oni tebi dali zatvora.. Samo kod nas priznati kriminalci se bave politikom..cudi me da se ljudi ne distanciraju od ovog lopova
Lijanovic dao vladi rok da uzmu pare iz drzavne kase i daju ih ovim sto bi zapalili malinjake. Radnici Binga, Konzuma i ostalih firmi znate sta vam je radit. Svako po sibicu i stanite pred firmu i trazite da vam vlada poveca plate - ili cete sve zapalit.