Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitajte je dali je izmirila rtv taksu
naturom nece niko da naplati
Lidija Prdara.....pitaj 'rvatske duznosnike zasto ne placaju RTV pretplatu a guraju se da popune kvote i pozivaju pucanstvo da ne placaju RTV pretplatu...npr Kario Karamudic u jednoj emisiji cini mi se na FTV....i na kraju Lidija..... popuShimi i meni je svejedno
Ljudi koji pozivaju na neplacanje RTV takse, imenuju svoje propagandne novinare iz Kiseljaka za direktore te iste TV kuce ciju pretplatu ne placaju decenijama. Sve mi se gadi u ovoj drzavi. Drzava ratnih zlocinaca i njihove djece na budzetu i glupog naroda koji je takvima poklonio 26 godina zivota.
@politika.je FTV je u pravu ako je prekinula saradnju sa BHT-om. Ako su ozbiljni novinari i drze do ugleda u tome ce istrajati.
@politika.je Lidija Bradara iz Kiseljaka je, preko vrha HDZ-a BiH, i postavila Tvrtka Milovica iz Kiseljaka za direktora ko fol neovisne drzavne televizije ciju pretplatu treba da placaju samo glupi gradjani Sarajeva.
LIDIJA SMRADARA!!!
Ovo je koza A kategorije. Primjer seljačkog uhljeba.
Dodaj i ovo. Na osnovu cega cijelo vrijeme nakon rata Hrvati upravljaju finansijama na kantonalnom i federalnom nivou?
Prava milfara
@ritmututukizabaohao mmm
Po osnovu fasizma navedenig uzpovca!:) Sasvim opravdano!
BHRT 99% plaćaju Bošnjaci, i onda nekakav upravni odbor dovede lika za urednika programa koji pljuje po svemu što je bošnjačko. Drugim riječima BHRT sam je sebe ukopao da ne može dublje. Ni u najluđim snovima ne bi više platio pretplatu.
ucini mi se da pise kolinda grabara kitara,kad ono lidija grabara !
Vrana vrani oci ne vadi.
@Zmaj Gorinic vadi ja vidio !
Pa eto da malo pomognem; jeli gos. Bradara namirila sve takse oko RTV-a u zadnje četiri godine? Jeli izmirila sva dugovanja prema državi BiH? Kada sve to bude uradila, sa plačenom i kamatom koja je zakonom propisana onda ima pravo da se petlja u RTVsisteme BiH. Naravno, mi, koji sve to uredno podmirujemo i večina nas( a imamo pravo) da se miješamo čak i u programske šeme RTV-a. RTV je prema onima koji plačaju i u fislanoj obavezi. Za neplatiše - TIŠINA, UZ NOGU!
PS. Isto pitanje i za Milovića jesi li izmirio sve takse za RTV BiH? Nisi, nisam ni sumnjao. A onako ujkički, bi da primaš platu od Bošnjaka, koje psuješ i pokušavaš da omalovažavaš gdje god stigneš. E, smradu!
BRAVO....samo sto ova krava zna muchati i nista vise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)