Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su SDA i DF prošli put formirali državnu vladu Dodik je morao prvo potpisati ANP plus je mijenjao ministre koji se nisu sviđali SDA-u i DF-u. A gledajte ove jadnike, taru pod sa njima.
Trojkaška izdajnička bagra se prepala protesta. Kuku njima, Bošnjaci skontali da su ih prevarili. Ali stvarno… kuku njima.
70436...Sda i Df su kreirali Dodika i HNS..KOJA PAMET
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
NVO lik sa 4000 glasova koji odrzava sastanke bez ZASTAVE Bosne i Hercegovine. Da su na vrijeme zabranili rad stranim placenim NVO organizacijama ili da su kontrolisali puteve financiranja NVO organizacija ovakav lik bi radio u gradskoj cistoci. Projekat "SARAJEVSKO PROLJECE" u kojem se oduzima demokratsko pravo 55% stanovnika drzave (Bosnjacima) se nastavlja...
Pa predsjednik vam rece da jedna opstina u Sarajevu vrijedi vise od 10 ostalih. Valjda je logicno i da glas u Sarajevu vrijedi vise od glasa u drugom dijelu BiH.
Trojkaši su i nastali s tim projektom. Cilj je ubiti Bošnjake i razvaliti BiH. Trojka je voljna biti mali Mujo koji gleda u Beograd i Zagreb kao lidere. Trojka je izdajnička stoka i biće kažnjena za izdaju BiH. Ovu zemlju nije očuvala ni EU ni SAD nego ARBIH.
Sutra svi ispred OHR-a u 14:00.
HDZ je blokirao od 2018 i niikakve sankcije nije snosio, naprotiv je nagradjen od krstasa i turistickog vodiča Schmidtonje. Ocigledno Zapad voli blokade, pa mu ih i treba dati kako bi se nesto i dobilo. Trojka je u ovom slucaju izdala Bosnjake kao i sve Bosance. Svjesno ili ne, ja mislim da od idiotizma i mrznje prema zelenim, uopste ne vide i ne ZELE da vide ogroman problem koji ce se u kratkoj buducnosti manifesrovati
General Lendo: Njet! Nikšić na biro, Mijatović nazad u Banjaluku
Ko je Hopovac,ko je Skobic,ko je Bubalo,ko je Zuhad...sta je ovo braco moja,kakvi su ovo "ministri"...jos i ova Vlaisavljevic...hajde Vladimire Vladimiroviču...ne cekaj nista...
Sva lova u rukama aaaaadeeezeeea!
SDP podmuklo šurovo sa nipom. Nikad više glasa dobit nećete!.
HAHAHAH KOJA CRNA VLAHA UH VLADA
Odmorka je jedva došla do vlasti. Ne pokažete li se na idućim izborima vas neće biti nikako. Razumljivo je da postoje razne blokade. Ali ljudi će moći viditi jeste li ti da stvarno nešto uraditi ili ste tu samo zbog fotelje.
Svagdje ima trzavica da bi se formrale vlade , ali ovo sto se desava u BiH to je nesto vanserijsko . Pa ima li ijedan politicar da nije korumpiran , da nema neku aferu, da je na strani cistoce od afera , kriminala ,podmazivanja itd. Ima li ih obrazovanih , dovoljno skolovanih izgleda sve neki srednjoskolci sto se kaze , sve po poznanstvu .
samo kod nas najgori premijer dobije drugu sansu da razori i unisti ono sto nije uspio u prvom mandatu. nek nam je bog na pomoci
eselamualejkum
Hoćete li je to imenovati?Hoćete al u .....
HDZ je uspio sve ovdje nalevatiti. Vide Vijece ministara, imaju apsolutnu vlast u zapadnoj Hercegovini, jamili najbolje fotelje u Vladi FBiH. A dobili 8.7% ukupnih glasova na izborima. I onda kukaju o ugrozenosti.
neki misle da je koalicija hdz-sda isto kao sad hdz-trojka.e nije ovdje hdz radi sta hoce a trojkasi pristaju na sve
Ha Ha Ha eh sad već nakon odredjenog vremena izlazi na vidjelo da je ova koalicija i sve promjene samo jedna farsa i prića za ludjaka. Bitno je bilo oboriti SDA i sve oko SDA i pouvaljivati se u stolice. samo nek je nema nas a narod ko je…. Na sramptu da vam je i vama i onima koji su glasali za vas. Fuj BAGRO !