Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trla baba lan da joj prodje dan. Ili kako se u to Sarajevu strucno kaze: Ide guzica da vidi puta. Od ovog sastanka ce najvecu korist imati Zvizdic, koji ce jos jednom dobiti priliku da malo cavrlja sa Merkel na njemackom jeziku, koji je u Njemackoj malo naucio dok je bio izbjeglica i clan Minhenske brigade.
Mi Bosnjaci ne znam sta misimo ? Od "sankcija na oruzje tokom agresije" pa na ovamo, da ce nam neko drugi rijesiti probleme, da ce neko drugi reci Bakiru da ne pravi lose poteze ? da ce neko drugi smjeniti Seku i reci da je to nepotizam, da ce neko drugi izvrsiti istragu vezano za kiosk od 250 000KM , da ce neko drugi placat poskupljenje plina od 30% ??? STA VAM JE LJUDI MI MORAMO PRESTATI GLASATI ZA SDA I HDZ za pocetak
@kimog Incko ti je ogledalo njihove politike, vidis da covjek samo figurise u BiH dok nacionalisti divljaju, dok se zakoni ne provode , dok se ustavne odluke ne provode, dok imas dvije skole pod jednim krovom, dok se formiraju rezervni sastavi
@kimog - Unatoč sankcijama UN-a koje su inaće bile uvedene za cjelokupnu ex.SFRJ ali su naravno najmanje pogađale Srbe koji su imali glavninu JNA ipak je oružje stizalo zapravo moglo ga se nabaviti na crnom tržištu koliko god je trebalo tako da nisu one same po sebi bile problem nego nepripremljenost pred agresiju i prethodna srbizacija JNA i uzurpacija njenog naoružanja od Srba.
Ocistimo grad i okolinu ljudi,grehota je kako je prljavo,Sarajvo ovo nezasluzuje
DA BI SE ČUO GLAS ŠTA MASA GRAĐANA MISLI I ŽELI , OVE VLASTI I MEĐUNARODNA ZAJEDNICA PRIORITETNO MORAJU OSLOBODITI JARMA SVE MEDIJE DA SE ČUJE ŠTA JE OPŠTI A NE LIČNI INTERESI POJEDINACA KOJI SU SE ,,NABRZINU,, MALVERZACIJAMA OBOGATILI NA ŠTETU GRAĐANA I DRŽAVE.
Ma šta je ovu vlast briga , Oni podignu cijenu , Goriva , plina i svega na šta ide PDV i njima dovoljno, a Narod , narodu je postalo več uobičajeno i ,,Normalno,, TRPITI I ŠUTITI , a zna se decenijama da im niko neće učiniti dobro ako oni sami nedoprinesu da se stanje promjeni , a ako se narod neprobudi onda TRPI I ŠUTI !
Na klixu zivi duh bosanski.uspjeo je da ujedini bosance i hercegovce svih vjera.da pricaju jedni sa drugima i da iznose svoja misljenja.;)
Imal dje Mileta na marginama?! Hee Hee
u Bosni je toliko sukobljenih interesa ni bog ih ne bi mogo zadovoljiti
Europo KURVO.Znate sve vezano za Balkan,znate glavnog krivca svih zala na Balkanu.Prestanite makar na tren biti LICEMJERI i riješite ovu Balkansku dugogodišnju krizu,jer bi se mogla i vama raditi o glavi.
Sad onaj kremenko iz laktasa gricka na mudu dlacice.
http://vecernjenovosti.net/antic-ako-se-potopi-i-u-njoj-posadi-pirinac-vojvodina-bi-mogla-da-hrani-celu-kinu/amp/?__twitter_impression=true
@KonzulSula ti si kiturinajednaobicna poyy
Šta li vazi sad Zvizdić u Berlinu. Sigurno lupeta nešto. Kad se ja nerviram, mogu mislit Dodik
Nece Merkelova da ima dva krmeta na jednom mjestu , Kurcic(Vucic) je dovoljan smrad a ti Dodik Milorade najedi se govana ,
pozvani su lideri a ne luzeri dakle dodo nije mogao biti pozvan...
Kako je samo lijepo biti politicar.. haha
Jesu ga šuknuli Dodi. Zvizdić je najbolji političar u BiH. Svi ostali nas sramote gdje god da odu.
Vučiću, Dodik nije predstavnik Bosne i Hercegovine.