Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većih ubleha i šupljatora od trojanera nije bilo niti će biti
GROBARI BOŠNJAČKOG NARODADodikove i Čovićeve glavosječeServilnim kompromiserima iz “trojke” potrebno je da one koji su uporno branili bošnjačke i državne interese prikažu “kočničarima”, kako bi svoju politiku kapitulacije pred Dodikom i Čovićom predstavili kao “kretanje naprijed”. No takvo je kretanje ustvari slobodni pad u bezdan izdaje. Svaki diletant može se tako “kretati”, dovoljno je samo da skoči u provaliju.
Tako je i bilo ove sedmice kada su Elmedin Konaković, Nermin Nikšić i Edin Forto, po ko zna koji put, gostovali kod svoga medijskog odvlaživača Senada Hadžifejzovića kako bi isušili smrad izdajničke vlage i memle koji se nahvatao na njih i njihovu politiku proteklih sedmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ključne afere "Respiratori", "Memić", "Tužba u Hagu"... su izmišljene stranih operativaca "Kula" koji žele srušiti BIH i isporučiti je sh. predatorima. U tom cilju su Ambasade organizovale preko svojih medijskih pasa (Fake tv, HAvaz, N1) medijski pogrom na naivne Bošnje i ubijedili ih da su Trojkaši za njih najbolja rješenja. Taj medijski pogrom traje i danas iako je budali jasna petokolonaška uloga tih medija i njihovih Trojkaša u razvaljavivanju jedine nam BiH.
struja skuplja od ljeta... razlog dovoljan za trojku u smeće
Kada god Trojkinom režimu krene loše, kada god javnost počne uviđati razmjere njihove glupave izdajničke politike, uslijedi medijska ofanziva. Bacanje medijskih sihira obično ide preko režimu bliskih medija, poput notornog FACE TV-a, gdje “lideri” nametnutog režima brane svoju izdajničku politiku slabljenja države i bošnjačkih pozicija tvrdeći da je u pitanju patriotska politika koja donosi do sada neviđeni progres.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do sada nista osim zakona za vino i dvije -tri izdaje. Sta cete izdati i udovoljiti dodik covic koaliciji nakon 21. marta.
Sve veci pencilin za SDA. Uzivam u njihovim komentarima.😍
Idioti
Malo priprema terena prije nego ugodi Dodi i Covi.
Daj više šuplje DOSTA !! Pucaju se po Sarajevu napadaju ojadiše grad, turizam ce da osjeti, narod od straha ne izlazi sve stalo, pozabavite se ekonomijom uređuj svoju avliju šta ste se nadigli sa Evropom, neće nas i tačka..Kola se preko nas od pamti vijeka lome !!
Cuj ne izlazi narod otidji navecer radnim danuma u kafane sve punije i punije. Pogotovo od kako je Ramazan.
Fikret Abdic je bio patriota za ove
Bacate prasinu u oci...od 14 niste mogli ni 4 da usvojite nego tri koja takodje nisu kvalitetna rjesenja a sve za pregovore na neodredjeno kao i sa datumom za pocetak takodje na neodredjeno.
Preko skya su nastali, zbog skya će i nestati
Trojka je Tumor koji je zadesio Bosnjake
Dokazali da može gore i od SDA. Svaki medijski nastup isti, olovkica u ruci i mlataranje falsifikovanim papirima pred kamerama.
Rasprodali sve funkcije, većina nemaju validne diplome, kadrovi im katastrofa. Kanton Sarajevo je slika i prilika duže vladavine tro(bo)jke. Ovo nezasluženo otvaranje pregovora služi im samo kao slamka spasa koju su izmolili kod šefova iz Brisela da se malo operu kod naroda u izbornoj godini, a valja i skrenuti pažnju za Sky aplikacije i Dubaia.
https://stav.ba/vijest/dodikove-i-coviceve-glavosjece/24474
NiP je SDA broj 2. Ljevica opet pusta da ih se za nos vuce.
Nista vi niste uradili ne hvalite se.
Stranka Nepravda i Podvala nema vecih izdajnika od Abdica pa na ovamo od ovih derivata i izbacenih Kadrova iz SDA.