Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
SDP mora pod hitno staviti policiju pod svoju kontrolu,,jer je pokrenuta istraga oko afere REKET,,, u koju je umiješan Zlatko i cijeli vrh SDP-a,,,pa se to mora zataškati... voda u ušima hahahah
Direktor FUP-a Dra gan Lu ka~ je u vi {e na vrata is ta kao da su i on i nje go vi su ra dni ci me te me dij skog lin~a postali zbog istraga ko - je FUP vo di, a ko je ne za obi - la ze ni uklju~enost “iz vje snih doma}ih politi~ara” u organizirani kriminal. Ovda{ nji ana - li ti~ari, pak, tvrde da je Ava zova podr{ka izmjenama zako - na o po li ci ji upra vo zbog spa - {a va nja Fahrudina Radon~i}a od nastavka istrage?!
5 km zlaja za benzin
Zar je Zlaja, prvi reket SDP-a, toliko para nakro da mu ovoliko stalo da stavi policiju pod svoju kontrolu. Da, Miletić mu je čuvo leđa 8 godina i teroriso ove druge iz drugih stranaka a sad nema ko. Ne mogu komunisti bez policije nikako. A osim toga ako stave policiju pod svoju kontrolu sakriće svoj reketaški kriminal i moći će i dalje da režiraju afere SDA-ovcima i ucjenjuju ih za njihov kriminal. SDA se od svih SDP-ovih oponenata još drži i Zlaja hoće da ih putem policije kompromituje i dokrajči, inače sljedeće izbore teško da može dobiti. Ako ovaj Zlajin zakon prođe, slijede progoni i namještanje afera kao iz najboljih dana UDBE!!!! Ako Tihić popusti na ovome i ovo prođe, potpsio je smrtnu presudu za svoju stranku!!!
Bolje bi vam bilo da raspravljeta o velicanstvenoj p.i.zd.i, staronje i.mpo.t.ntne
BUJRUM U GRUPU DA PODRZIMO NASEG BRATA NUSRETA IMAMOVICA !!! http://alturl.com/bkham
Narode viditeli ove parazite i shtakore vase drzave,bez izvinjenja J.e.b.a.l-i vas oni ,kmecite i dalje nad vasim zivotima i durajte ih to oni vole kazu onda da su uspjeli.
zlajina Koka, pendrek-efendija
Nedamo policije,ako damo policiju gotovi smo izaći će sve na vidjelo i Ševe i Cace i Zike i Zuke i Ćele i narko karteli i auto mafija i SVE i zato NE NE i NE,ako treba nek se platforma raspadne ali to nesmijemo dopustiti.
DOSTA VISE TRTURE OD \"SDA\" MR* U PM. ZLAJA SAMO NAPRIJED RAJA JE UZ TEBE.
m.u.dž.a.h.e.d.i.n, lažni valter, stvarni u.s.t.a.š.a i mesar- koalicija za laHku noć lijepe gizdave!
iran je najjači! tequbiiiiiiiir!
Bolje i ovo nego da se prepucavaju na nacionalnoj osnovi !!!
Pazit šta pišete bando maloumna ovo i djeca čitaju a i mnoge mlade majke dok ga doje!