Komentari (601)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ljudi nije nimalo smiješno. Čemu se nadati ubuduće od njega kad mu ovo stranački predsjednik kaže kad napadne novinara. Ovaj je prije pola godine sjedio u predsjedništvu zemlje. Koja pruvatnost na kapiji preduzeća?!?!?!?!
hahahahaha pa koji je ovo gigant. taman kad pomislis da nece vise izvaliti neku glupost, on jos vecu izvali
Rece on i osta ziv. I to predsjednik.
Znaci dno dna !!!
Nisu četnici granatirali Sarajevo , nego topovi 😠😠
Pa sine Bakire Jel te stid?
Huso Ćesir je pritiskom SDA postavljen za pom. komandanta za logistiku Dobrinjske brigade uz veliko protivljenje Ismeta Hadžića- Mutevelije komandanta brigade koji je želio da bude istovremeno komandant i predsjednik SDA Dobrinja. Čvor je morao presjeći lično Alija Izetbegović čiji je Mutevelija bio ''ljubimac'' ali ipak je Huso dobio dvojnu ulogu : pom komnadnta za logistiku i predsjdenik SDA Dobrinja.
Oni koji promovišu Husu Ćesira u ''časnog borca'' moraju znati da je H.Ć. obukao uniformu Armije BIH tek u jesen 1992 godine i to naredbom stranke SDA, kada je skoro pa istovremeno postavljen za predsjednika SDA Dobrinja i za pom. komandanta za logistiku Dobrinjske brigade. Novogradska SDA je tada procijenila da će H.Ć. biti predsjednik SDA Dobrinja ''na povodcu'' i to im je bila jako loša procjena.
Bakir I. ništa ne zna o Husi Ćesiru i trči pred rudu. Huso Ć. je izašao iz sigurnosti podruma zgrade na Dobrinji 4 i pobjegao kao civil zajedno sa porodicom kada su se naše snage pod pritiskom ''srpske vojske i četnika'' morale pomjeriti linije ka unutrašnjosti Dobrinje negdje između 16 i 21 juna 1992 godine.
A da mu je kamera uzvratila bio bi kriv reporter, iako nije on udario nego kamera.
Nije go*no nego se pas po*ro... Pisaj Bakire pisaj po sirotinji
klosaru jedan mahalski, imas li stida imalo ba...
Jeli majka rodila veceg tokmaka.Ama nije i nece jos za dugo stoljeca.
interesantno drztite ovaj clanak 2 dana a vijesti ponovnom formiranju UZP tzv HB od covica niste ni objavili.
Sad treba Bakira fiknut kamenom u glavu nedje i onda samo na sudu pustis ovaj snimak i kazes pa nisam njega gadjo, gadjo naocale ne svidjaju mi se. Ovo je pravi onaj seljacki, balijski bezobrazluk. FUJ JADE JEDAN! Pravi normalni muslimani se stide takvih debila kao sto si ti u to sam siguran!!!!
Jao kako ste satjerani u cosak dedem hahahaha sad ce sav vas kriminal na vidjelo bagro, satic lagano otkucava, pa dedem da sam ovaj novinar na CUM-u bi mi zavrsili i ti i ovaj ti sin glavonja!!! SDA LOPOVI I JADOVI!!!! SVI SMO PROTIV VAS I TO OSJETITE!!! GASIMO VAS LAGANO!!! SAD CEMO DA VAS ISTRAZUJEMO JOS JACE!!!!!!!! GOTOVI STEEEEEEEEEE JADOVI!!!!!!!
Nisu ni četnici ubijali građane BiH već puške i pištolji. Dobre čete samo preseljavali narod u izbjeglištvo i na ahiret.