Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko tebe šta pita Halčo? Ići ćeš ti poslije 3.oktobra u svoj Travnik da porađaš žene a što se tiče BiH i vlasti, ti tu nećeš biti ni blizu, na svu sreću.
KENJAC NE KENJAJ
Joj Hamo ziku mu glave...
sta hoce ovaj pic(a)majstor....... treba njemu oduzeti diplomatski pasos pa da vidimo hoce li ici na odmor ili donositi zakone.........joj narode....daj da im na izborima damo crveni karton.....
Vidi ovog SDA glodara ... samo znaju lagati i dezavuisat narod a oglodase sve zivo ipreko noci ce otici iz ove zemlje u svoje vile po inostranstvu.
Koje? 2010.? Hidžretske???