Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li si ti normalna? Ma salis se :) hej pa je l\' znas ti kako je tamo narod siromasan? Kakvi su uslovi lijecenja? Na kakvom su nivou ljudska prava? Kakav je kvalitet obrazovanja?...J***le te prirodne ljepote. Osim toga tamo ni politika zastite zivotne sredine nije kako treba pa imaju onoliko prirodne ljepote zato sto su nerazvijeni. Valjda je vaznije imati razvijenu ekolosku svijest i uz razvoj proizvodnje imati i prirodne ljepote, a ne samo prirodne ljepote pa loviti divljac po njima. Osim toga, iskreno, Bosna osim prirodne ljepote i nema nista. Nista. Samo nas jadne, zatucane i primitivne, religijske fanatike... prave prirodne ljepote od ljudi - divljaci
a sta fali Albaniji? neznalice jedne, Albanija je najljepsa i najperspektivnija u Evropi jeste li culi da je njihovo Jonsko more najcistije i najzdravije na svijetu? pitate li se sta je razlog da Albanija nigdje ne zuri? poznajete li njihova prirodna bogatstva koje oni cuvaju za SEBE?