Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrška za LGBTI pišaj ove zatucane budale koji su kao protiv
Jel ovo neka prevara, za 5 minuta 200 lajkova
Sto ste se dogovorili da nakucate lajkove, to znaci ima vas oko 225, treba vas sve hebati turpijom rašpom.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja sam Hetro i šta sada ? Jel moram na ulici to da pokazem ? Budi te šta hoce te ali nikad necu svoju djecu ucit da je Homoseksualac nesto normalno ,za mene je to bolesno .
sta se bune...pa ne udara njih policija nego borce...
Za tebe je to bolest zato što si neuk. Nisi ti kriv. Ja tebe čak i razumijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Koga boli racku za ove, ali u ovoj banana drzavi mozda uskoro postanu konstitutivni. Ima ih vise nego kroasana.
Može li se napraviti hemijsko oružje da samo pomlati pedere i ove ostale nakaze?
Isto kao sto oni imaju pravo da "izaberu" orijentaciju,tako i ja imam pravo da ih ne gotivim. The only sexuality is hetero,the rest are mental disorders. Isto vazi i za gendere
Ma odjebite
Marija Serifovic na aparatima.
Najbolji način da se nominalno pokaže podrška LGBT populaciji je da cijeli grad izadje da šeta sa tim aktivistima. Više im na pamet ne bi palo ponovno okupljanje. Uz to se dogadjaj iskoristiti i za druge podrške, - podrška cukama., - podrška svećenicima koji ne mogu da imaju žene., - podrška Bogovima koji su ustupili prijestolje Bogu., - Podrška Jakubu (ne Sejdiću)., - i td., i td.
Ako je to normalno, zasto paradirati i ubjedivati druge ljude da ste normalni?
Klix pogresno prenosi "nije dobio saglasnost za održavanje događaja od Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo" Sta ih krijete iza instititucija? Imenom i prezimenom ko je to zabranio da ga popljujemo.
Dragi klix novinari. Samo im dajite prostora i promidžbu. Jeste li vidjeli da su u SAD-u u LGBTQ(itd) naziv uveli i slovo P? Znate koga predstavlja P? PEDOFILE! Da, sada se bore za prava pedofila jer ''Love is love''. Usvojili su već i svoju zastavu koja je isto kao njihova šarena, samo što koristi pastelne boje. To je već stiglo i u Zapadnu Europu. Hoćete i ovdje pedofile legalizirati?! Tko ne vjeruje neka progoogla.
Prema njima, pedofilija je seksualno opredjeljenje, a ljudi koji ne podržavaju pedofilije su pedofobi! KUD IDE OVAJ SVIJET?! https://www.youtube.com/watch?v=5Q6pDGNQw3I
Napraviti anketu ili referendum i pitati građane je li ovo odobravaju. Ako većina građana i građanki ne želi da gleda U JAVNOSTI gole muškarce i debele žene kako se ljube i yebu na ulici, PRED DJECOM, onda nemamo što pričati o uskraćivanju slobode. Mora se poštivati volja građana i građanki. Jeste to volja VEĆINE, ali tako funkcionira demokracija.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Konačno imamo pismenog kandidata za Predsjedništvo - pametan, rječit, ugledan, sa međunarodnim iskustvom i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem!!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći !
Klixu ovo ti je zadnji puta da sam došao na tvoju aredesu...
Ide peder ulicom i vidi kako dvojica frajera mlate i šutaju trećeg.... Pita peder, onako ženskastim i piskutavim glasom: "Zašto ga tučete?" Oni mu dubokim glasom odgovore: "Zato što je peder"! Kaže peder, sada dubokim i muževnim glasom: "Samo ga tucite!"