Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon lijepa vijest na klixu!! SVAKA ČAST za sve ucesnike ovog projekt drveca su pluca nase planete!!
volonter jednako budala u Islamu je dzaba rad haram
@Nemeisis To te pustili preko vikenda da izadjes iz jagomira..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje god nadjes zgodno mjesto tu drvo posadi..
Napokon nesto lijepo da procitam. Svaka cast, rade korisno, rade za dobrobit svih nas.
e ovo je prava stvar, a ne naprđavanje i "treba ovo, treba ono"
Ja bih sa volonterkom sa slike br.12 zasadio cijelu sumu dzabe
svaka vam cast ☺👍👍
Nekad je to bilo kroz skolu kad se treba namaknuti para za ekskurziju citavi razredi idu u posumljavanje, nadzor su vrsila strucna lica naravno, sebi sam za ekskurziju zaradio tako, raja, druzenje....lijepa stara vremena jbg
Pokrenimo, djeco, jos jednu akciju uzduz i poprijeko BiH: iskrchimo korov nacionalizama, netrpeljivosti i iskljucivosti, stanimo u_kraj separatizmima zasadimo sjemena i sadnice tolerancije, uzajamnog postovanja i prijateljstva, harmonije svih sa svima,... Da toga nije bilo vijekovima unazad, Bosna i Hercegovina, tradicija i vrijednosti njenog postojanja davno bi nestale. A nisu. I ne trebaju.
Sve sto zasadite bit ce vas dar za vasu buducnost
1. BiH je ogromnom povrsinom prekrivena stablima tako da ova akcija nema nikakvog smisla. 2. Ove zamotane pocele iskakati iz pastete. Reci cu samo da prije pet godina nisam vidjao toliki broj zamotanih. Mora da je to posljedica novog sarajevskog obrazovnog programa.
e čuj trostruki konj? ti si pedesetostruki konj, da oproste životinje.
Čovječe , jedna od 1000 vaših vijesti koja nema zlih primisli ! Ko može naći nešto loše da sadi drveće ? Koje su posjekle i pokrale bande Bakira, Dragana i Mileta za koje njihovi roditelji uredno glasaju. Nadam se da svojim očima vide za koga su glasali !
napokon jedna lijepa vijest iz ove bosne,cim je nesto pozitivno znaci politicari nisu upetljali prste ovi nasi politicari bi dva oka zavadili
Treba i Sebiji shimshir posadit! Posred..... imanja na Poljinama!
Ma stipu bolan to, nego... hocel' ko veceras ove Zvijezde Granda gledati. Kod' mene kadaif zaliven na pendzeru upija.
Bravo za SVE!