Prekinuta utakmica Borac - Željo
0
Lešinari kamenjem i bakljama gađali navijače Želje
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka fasisticka
sve go balavac, pendrekom preko leđa i oduzimanje tri boda!
Neki dan sam na HRT-u gledao emisiju o oslobadjanju Bosanske Krajine. Prikazuje srpske vojnike koji bjeze pred Armijom BiH i predaju se u ruke hrvatskoj vojsci. Da je veceras u Banja Luci bilo bar 1000 navijaca Zelje, mislim da bi se na Granicnom prijelazu Bosanska Gradiska stvorila kilometarska kolona srpskih izbjeglica. I, da, ebo i ligu, ebo i nesredjenu drzavu, ali NIKAD, znaci NIKAD necete dobiti nezavisnu drzavu od genocidne tvorevine. Mozete blokirati bilo sta u ovoj drzavi, pravite nerede u tim vasim selendrama......ali ostajete u granicama Bosne i Hercegovine. Na kraju cete pasti pod nas palac, kako to bijase i sa ovom nacionalnom manjinom u Federaciji, koja se samoproglasava konstitutivnim narodom.
nevolim nesto pretjerano siptare. ali brate oni znaju kako treba sa srbima postupat i za to im palac gore.
Momak, pa ti si stvarno retardiran.A kad policija dodje na vrata zbog ovako gnusnih uvreda za Podrinjske zrtve da li ce te biti stid?
E lazni hamdo tacno se vidi kolko si glup.. Pa ime hamdo je skoro pa izumrlo uzmi nesto realno recimo adnan,haris,admir il sl. btw, kako su to srbi kulturniji od nas ? Ovo tebi kultura sto su radili ? Kako su bolji, kad su gubili 0:1 ? Kako imamo vise sirotinje kad snijeg jos lopatom kidate po autopotevima ?
SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!! SRBE NA VRBE !!!!
Vidi sto se \"multietnićari\" cude neredima a juce im heroj bio onaj Ramo sto je iz cista mira napao Dodika
Bogu hvala pa postoji i drugi dio sezone.. E, pa tad cu i ja da zaradim svoju krivicnu prijavu za koju mi ni najmanje nece bit\' zao.. A da bude i zatvor bas me briga jer Bosnu svoju nikom ne dam a za srpsku me rac.ku zaboli! Vidimo se na Grbavici.. ;)
lesinar, m a m u ti j e b e m, p i t a r s k u
U Banja Luci nema sarajevskih specijalaca da vas brane kao na Grbavici.
Joj cekamo ih na Kosevu ili na Grbavici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nazalost ali ta mrznja nikad nece prestati.... zalosno ...
u ovom rasulu ja dodajem nulu......
A kada dodju u Sarajevo usute se svi ko zaliveni i nikad im dlaka s glave ne fali...e pa ako cemo ovako u drugim gradovima igrati dajte onda da napravimo ravnotezu...Ne dajmo im da vise iz Sarajeva odlaze citavi!!!!!
pocetak kraja fk sarajevo, para nema, opet virsle na meniju
a otkud im kamenje na stadionu bas cudno