Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantonalna inspekcija KS, koristi viber, ovo je za pohvalu u svakom slucaju sto se na ovaj nacin mogu prijaviti nepravilnosti ne samo u postupku sa zivotinjama nego i bilo koja druga nepravilnost iz nadleznosti inspekcije. Prijavljujte svi na ovaj broj ko ne izdaje racune, saljite slike stola u kaficu, njihovih racuna i sta ste narucili i kada, vrijeme
Cudo je svjetsko da nije zavrasilo na necijoj trpezi.
Kako ste vi u inspekciji smijesni.Smiljevici su deponija smrti za sve zivotinje.Koliko pasa zivih su sintori tamo bacili i polili zivim krecom da umru u mukama.Sto to ne istrazite.Sto ne vidite sta se radi psima u Lokomu?To je logor.I vi mi pricate o nekoj prijavi za nehumanost.Sve ste vi isto smece.Pred Bogom cete svi odgovarati za svoja nedjela.
Samo pronađite mesnicu/mesara koji je ovo uradio i napokon POCNJITE KAZNJAVATI I HAPSITI!!!
Seljacki nentalitet
I krezavi dentalitet
Majmunski narod, majkumska drzava, seljakljuk na djelu
STRAVA U SARAJEVU!!!