Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko fol otkazan sastanak u Presjedništvu ,zbog nemogućnosti sletanja aviona na Aerodrom Sarajevo , a kako su se onda mogli sastati sa ministricom Pendeš ? Nece Ameri da sjede sa Dodikom jer je pod sankcijama USA
Pendes ko strasilo na njivi
Pendes obavlja duznost profesionalno.Izgled je nebitan. Zena legenda :)
put u nato je put u bolju buducnost za sve bosance i hercegovce
Znaci pocelo je. Jedva ceksm kmecanje iz rsa
Ameri dobro znaju kakav je odnos vlasti prema NATO, a da bi se stalno kuvalo, mora se neko podrzavati. Pokusace na mala vrata da uguraju Bih u sukobe, samo da bi nam prodali svoje oruzje.
Mozete qurcu svirati, od toga nema nista.
Dajte Hrvati imate valjda kakvu ljepšu ženu od ove Pendeš, isto sindikalni povjerenik, ni na šta ne liči...
EEEEE NES NEMEEEEREEEE SVETI MILOJKO NEDAJJJ NAS 🍻🍻🍻
Na ovom KLIX-u sve hadumi i eunusi...pa jel' iko primjetio crnku na vrhu stepenica? I onda se pitate kad vam neki Campo iz Sokolovic kolonije mastrafi zenu ili djevojku. J***** vas Apachi i Tomahawk rakete..
Na ovom KLIX-u sve hadumi i eunusi...pa jel' iko primjetio crnku na vrhu stepenica? I onda se pitate kad vam neki Campo iz Sokolovic kolonije mastrafi zenu ili djevojku. J***** vas Apachi i Tomahawk rakete..
A šta će Bosna (muslimančine) u NATO-u?
@SamoSkicite Организација представља систем колективне одбране при чему чланови организације пристају на међусобну одбрану од напада било ког спољног елемента. Valjda se boje za svoj opstanak
to amerikanci braco nasa
Kako je ova zena (Pendeš) neprikladno odjevena ... 😔...
Mnogo mi je draga gospoja Wilz.