Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti proprdio masalah,haj neke nisi dugo..
Nije mi jasno Lendo u sta si sprcao tolike godine pa znas li jadan sta znaci biti nosilac Ordena Ante Starcevica, ako neznas obnovi malo gradivo.
Jeli ovaj iz tamnog vilajeta SBK gdje nacionalisti nikad nemogu izgubit jer sto je ostalo sve buđetski uhljebi ,ostalo je sve po inostranstvu.
čekaj... pašu li te izmjene hdz-u?
Zar neće biti nametnuti.
Prvo bi on morao otići po ""naputak"" kod Plenkovića
Bio je hrabar kad je trebao da ukine Bošnjački glas, ej zamisli samo to, da za dan ukine Bošnjački glas. Pa zamislite da je tako ukinuo glas Srba ili Hrvata kako bi na ulice izašli , a Bosnje samo sjede
KONSTITUTIVNOST ili DVOJNO DRŽAVLJANSTVO. Ne može i jare i pare. Ne može se biti konstitutivan u dvije države! Žale se da im neko bira predsjednika u BiH, a biraju predsjednika u Hrvatskoj!
Ima on hrabrosti nego je plan zapadne evrope od bosnjaka napraviti palestince nemojte se ljudi zavaravati glupostima koje EU salje oni da su htjeli da BiH bude normalna i bila bi
Njima njihov plan, a nama naš ;)