Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim stvarima se ja ne mogu načuditi
to se zove fatalizam i pogrešne vođe
podobni i nesposobni!!! cast izuzecima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka neka, glasali ste - uživajte.. To što ličimo na indiju,mijanmar i pakistan u doba monsuna nema veze.
Kada je ubirati poreze onda odmah treba platiti. Kada treba narodu omoguciti normalan zivot onda ko ih hebe. A branimo se od poplave kreditima . Boze ti sacuvaj nas ovih budala.
Bitno je da idioti iz vodovoda zavrcu ventile gradjanima jer ,,nema '' vode a ova kisa sto danima pada ne moze napuniti njihove suplje rezervoare ili suplje mozgove .
Dok narod ne uzme lopatu u svoje ruke nista se nece ni promjeniti ni napraviti ni popraviti. Zar nismo u 20 godina nista naucili. Ako budemo cekali sistemska rjesenja mozemo pocrkati sto se tice svake sfere zivota, od poplava, gladi preko lijecenja i zaposlenosti. Ljudi moji pa nase vodje ne rade nista 20 godina. Kad cemo vise doci pameti?
Sada ce to fahro dignuti kao Kineski Zid ;-)
hehe sta je stoko nepismena... Hocete drzave, hocete srpske, bosnjacke, hrvatske dijelove "svako na svome" kad zagusti to nije bitno, onda spasavaj glavu... Jebo vam Dodik, Bakir i Covic sve po spisku!!! Stoko nepismena.
birali ste, gljedajte iiiiiiiiiiiiii uzivajte...
zlatne kašike na djelu
Birali ste sada plivajte meni bolje zvuci.
OVAJ NAROD TO I ZASLUZUJE. GLUP I NEMOCAN. BOG KAZNJAVA JER JE NAROD UBLEHA. NE KRIVITE POLITICARE. I ONI SU ISTI TAJ NAROD. GLUP I BEZOBRAZAN.
Dodo u Rusiji to je najbitnije,referendum i separatizam na prvom su mu mjestu a poplave su nesto daleko, nestvarno , sto papka neinteresuje.
Politicki moto:Bolje lijecit nego sprijecit.
zato je napravljeno 150 džamija
jel tako il nije?
ma i ja sam ganjao donacije za džamije, jer kontam Allah će pomoć, kakv crni nasip
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vodostaji-rijeka-u-porastu-ali-bez-opasnosti-od-poplava/151015003
Sacekajmo formiranje koalicije, poslije toga sve ce biti bolje.
Lekcije su super naučene, narod strada, niko ne odgovara za to, novac nestane brže od poplave... i tako svake godine.