Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz teksta se vidi da je Tvrtko bio ne Srbin nego Srbenda.,
Otprilike isto koliko su i kraljevi Španije u 16. i 17. stoljeću bili Austrijanci, pošto im je prababa bila iz porodice Habsburga. Fun fact: Tvrtko I je bio čitav život katolik, ali je tolerisao sve religije na području svog kraljevstva.
Za vas ovo čudi a ne čudi da škole u RS službeno uče djecu o današnjoj BiH suprotno Ustavu BiH i dejtonskom mirovnom sporazumu... i to sa udžbenicima koji nesumnjivo raspiruju vjersku, međuetničku i međunacionalnu mržnju?
al ga je demantovao klix, svaka čast: sve vrvi od Tvrtkovog srpskog porijekla, srpskih kraljevskih znamenja i srpskog na svakom ćošku, al, eto, ko biva dali su lekciju Dodiku. dajte Kurtćehajića pod hitno, on bi vam ovo riješio jednom kvalitetnom alternativnom istorijom.
I Santic je napisao Eminu, cak je i s3lam1 u pjesmi, pa nije mu$l&m@n
Nije to u stvari sta si jeo juce pa danas dobio litotrk. Stvar je neimastina i bijeda. Kad u neimastini i bijedi medju klanovima imas one jace, po zakonu opstanka oni jaci gledaju da sve sebi prigrabe, kod majmuna je to je glavni majmun sebi osvojio 12 zenki i veliku teritoriju pa kad onaj mali majmun-panker pokusa da 'primirise' njegovu teritoriju 'dobije po labri'. Balkan je ovo! Nejma ovdje civilizovanosti medju vodjama, samo korupcija i prica 'ja sam jaci i veci majmun'.
Yebbbooo te, majstor postade stručnjak i za povijest.... Sutra će idiot tvrdit da je i papa Franjo srbin samo , eto mi budale pa to neznamo ....
Ovo na cistac mogu istjerati samo spisi iz biblioteka Vatikana, Istanbula i Beca. I nista drugo. Mozda bi se nesto i u Dubrovniku naslo ali mislim da je vecina dokumenata dole ili prepravljena ili nestala.
DODIKA BI TREBALO ODVESTI NA CENTRIRANJE......
Tvrtko ljiljane naš bosanski
Bogomi, Nedim potvrdi sve što je Mile rek'o. HAHAHAHAHA
Ako odete na stranice dodikove poslušničke velikosrpske štampe, tamo će vam komentar biti na čekanju. Ako pohvalite laktaško govedo, komentar će vam objaviti, a ako iznosite činjenice protiv tog odvratnog režima, ništa od objave. Ti isti urednici te i takve štampe čuče tu po kliksu i klikaju minuse na svaku istinu. Ne paše im istina o Tvrtku I, i jakoj bosanskoj državi u njegovo doba.
Po meni U Bosni zive Bosanci Sastoje se od bosanskih katolika, bosanskih vlaha i bosanskih muslimana i ostalih Gotova prica!
Nabijem ja i tvrtka i dodika na onu stvar fikret abdic je ljudina bio
A Rabic zna pravu istoriju hahahahahahahahahaha, ima dojavu frajer ahahahahahahahahahahaa.
njega treba vratiti u osnovnu skolu,a nisam znao da je i Darwin srbin.Nonsent je kad kazu da srbi nisu evoluirali od majmuna
Kao sto napisah, zatiranje istorije Bosne od saNU. Medjutim nista novo u istoriji, desavalo se to i prije, obicno su pobjednici pisali istoriju, ali srbija je najveci gubitnik, izgubila Jugostaviju, Hrvatsku, Bosnu, Kosovo, Crnu Goru, uskoro i Vojvodinu, i na kraju ce izgubit i Beogradski pasaluk, mozda im ostane ona Šljiva iz Kremanskog prorocanstva, mozda
Ma Mile je vo... s Grmeča...
Ma kakva lekcija...iz teksta sve srpsko...ali eto nije?!