Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svega ima a najmanje vjernika , ove godine je na redu aladza dzamija ,ista ekipa isti ljudi koji hodaju po Foci samo u vrijeme ramazana i iftara a ne kao sto kazu obilaze Focu svakodnevno ,dodzu slikaju se i kud koji .
Da ali ona je u Republici Srpskoj. Za nekih 50tak godina će se svi u Sandžaku izjašnjavati Srbinom. Jer ne možeš napredovati u toj državi. Isto tako će biti i u RS. Ukoliko se tri naroda ne dogovore o nekoj stvarno zajedničkoj državi. Ali kako izgleda neće. Svaka investicija u džamiju i katoličku crkvu, te kulturu, na srpskom teritoriju je promašena. Velike Sile, a i EU nisu htjele dati Bošnjacima islamsku državu, zbog toga je i nastala RS. Ne može se srušiti..
Da vi neprećerate sa svije strana po Srbinju,aaa?!
Call me Daenerys Targaryen!!!!!!
a kad prodje bajram onda opet udri po pivi. Fuj kakva je Ovaj narod
Bošnjačke vlasti su prvo rastjerali povratnike iz Foče a sada vidim i vjernike iz džamije. Aferim!!!!
To je istina Bosnjacke vlasti u Foci su rastjerali sve a najvise povratnike svojom nakaradnom politikom a sad za vrijeme ramazana dovode ljude sa strane jer u dzamije u Foci nema ko da ide sve su prazne i zapustane kao imezarja po foci za koja se izdvajaju velika novcana sredstva kako kod nas tako i u dijaspori
Tamo gdje nas najviše treba biti...
Kako ovi nevjernici zaboravljaju da su stvoreni od nicega, od vode i kako zaboravljaju da ce umrijeti, to je cudo stvarno, samo im tada nece pomoci, pogotovo rijeci koje izgovaraju. Nastavite se nasladivati i uzivajte dok mozete
I ja vjerujem da se zdravo hranim, ali mogu samo da vjerujem!
Pratioci i poštovaoci knjige stare blizu 1500 godina, koja propagira robovlasništvo, uči da ne treba imati druge i drugačije za prijatelje, pojašnjava da jedan muškarac vrijedi koliko dvije žene, daje striktno upute kada ženu smiješ udariti, itd. Ko kaže da ovo nije tačno, taj je nije pročitao.
laganitza Idi čitaj Zagora i Kapetana Mikija, to je tvoj "level"!
Noc je naljepsi dio dana! 🙌
Religija je za bolesne umove, ovce, za stoku koja ne razmislja svojom glavom, koja nema svoje ja, misljenje i sve sto samostalan i razuman covjek ima. To je praonica mozga i para, vrazja su to posla. Pogledaj prosjecnog religijasa, uvijek smatra da je neko veci od njega. Uzas.
Sve su vjere i nevjere ispravne!
@Gradjanin1973 sve Religije su neispravne!!!!