Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za vas ostale Klixovske komentatore, ali ja sam baš oduševljena ovom viješću i iskreno se radujem. :)
ja je zamisljam sa ovim naocalama, tabla, radni stol, matematika, milf, oduzeti se pa sabrati...
http://www.ekran.ba/vijesti/2015/01/27/avdispahicev-izbor-lejle-smajlovic/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moja prva ljubav je, ona zbog koje sam glavu izgubio, matematičarka. Predaje u jednoj sarajevskoj školi. Prva posljeratna ljubav je isto matematičarka. Predaje u jednoj drugoj sarajevskoj školi. Matematičarke su super cure! Uživao sam!
jeste li se redovno oduzimali? :)))
Džentlmen sebi neće dozvoliti da priča o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lejla tebi je sreća pa si u inostranstvu i od svoje ,,pameti,, možeš lijpo da uživaš da si ostala u Federaciji hahaha, ne smijem ni da pomislim kako bi te išutali, omalovažili, bila bi na birou, kunem se! Ovdje takvi talenti i pametni ljudi uopšte, nema šta da traže. Ovdje se svi koji su zauzeli imalo značajniju fotelju jako plaše bilo čije pameti jer ovi što su nam zasjele u fotelje u naboljem slučaju imaju kupljenu diplomu Fakulteta za fizičku kulturu, ali mila on je ,,bitan,, on vedri i oblači i liže dupe onom iznad sebe. E takvi su u Federaciji na cijeni, imaju paretine, mijenjaju odijela i glume ,,face,, a narod ih ne može ni na slici gledati, za šta oni i ne haju. Ne haju oni ni za koga osim za njih same, zato je u Federaciji narod na izdisaju, gladan, žedan, nesretan do bola penzići imaju penzije od 320 do 600 KM-NA OVOLIKOJ SKUPOĆI. Misli li neko da je našu vlast za to imalo briga, ma daj to njima nije ni periferni problem važno je da politit.penzići imaju 2.200 KM penz
Dobra trebica, potencijal :)
Dragi Klix-e, zar ne mislite da makar iz pristojnosti i poštovanja treba da napišete Prof. Dr. Lejla Smajlović?
Ma ova profa je extra, prosle god mi je predavala, lijepo objasni a nije zahtjevna ako ti je bitan samo prolaz :)
Iz septičke jame Farmi, Parova i raznih Zvezda, ponekad izraste poneki cvijet. Nada nikad ne umire.
Profesorice imaš li email za kontakta ? Imam jedan veliki problem sa razmnožavanjem pa ko velim da vidim, možeš li mi malo pomoć ?
Imaš dvije opcije: 1. Prihijatar 2. Vogošćanska petlja Ova profesorica ti ne može pomoći.
Cestitam profesorici. Kome je ona predavala zna da je zena raja prava. I ko kaze da na EFSA nema dobrih, strucnih, profesora?
sad ce ovi zagorjeli klixovci da zabale
kakav MILF