Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sramota svih normalnih bosanaca i hercegovaca....
Covic ne zeli Srbe kao konstitutivn narod, zato se Srbi smatraju osobama drugog reda...
i ova drzava ocekuje neke rezultate u sportu umjetnosti kulturi itd kad se legende zapostavljaju kao ovaj covjek Predrag Pasic ne moze se ocekivati da Dzeko i ekipa inaju neke uspjehe. Kako zracis tako i privlacis. "Drzava" minderpuza!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Pravna država ne postoji.
Po Dejtonu u tom naselju sve je vakufska imovina, odnosno SDA
A koliko je takvih slučajeva u Sarajevu. Jedan sam od tih. U stanu neki SDA funkcioner. Sarajevski Općinski sud, Kantonalni sud, i Vrhovni Sud Federacije u nisu već 20 godina donose skandalozne odluke. Džaba što mi je Uprava za stambena pitanja vratila u posjed stan. I onda SDA i ostale nacionalističke stranke (SNSD i HDZ) pričaju o povratku izbjeglica i raseljenih. A ja sam rođeni Sarajlija, kao što su bile i generacije mojih predaka.
Mnogi casni srbi ispastaju zbog p1zdarija koje su njihovi sunarodnici napravili!
ovo nije istina! muslimanima i ovoj muslimanki vjera strogo zabranjuje da čine haram! sda isto tako poštuje alahovu volju i nikad nije učinila haram. mora da se pecelj zabunio. sda treba objasniti da su krive 'ustaše' i mirna hercegovina. dajte malo kreativnosti draga sda.
Takodje nas stan je okupiran od strane vojnika armije bih u Kaknju i ni nakon 27 god ne mozmemo uci u svoj ! Stan je 1/1 od 1985 godine na mom muzu!
Tužna priča? Ovo je još jedan primjer zloupotrebe vlasti i utjecaja politike na pravosuđe, koji bi trebao da završi hapšenjem svih upletenih aktera. Znači, ako imaš vezu u SDA, zakoni i pravna država se stavljaju van snage i građanima se otima njihova vlastita imovina. Ko je slijedeći?
haj ti ćeto u strazburg naviko si bježat svakako a stan možeš slobodno zaboraviti jbg. nacionalizacija te sjebala ali reci hvala alahu živa glava ostala
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :
Nema veze to što si srbin, opšte sranje je u državi.
mrš u trebinje i poklopi se ušima
Strpi se do novembra veliki covjece e onda smo im ebali nanu naninu
Mozes biti ko hoces , uraditi za zemlju bilo sta dobro ali ako nemaš odgovarajuću partijsku knjižicu, džaba sve...
Nepravda boli,bilo skoje strane dolazila.... Nepravda je ucinjena i prema nani Fati , a siguran sam i prema nekom Juri ili Mati... Vladimire ustraj na putu pravde... Imas podrsku od svih dobrih i postenih ljudi... U to ime SMRT NACIONALIZMU P.S. Rodjeni,rodjeni...
Vratit sve covjeku ako ima crno na bijelo
Prvo se ti izbori da se Bosnjqk vratii u Trebinje,pa ces odmah sa tim vratiti i svoj stan..ponestalo im para pa odmah ja srbin protjeran,ja svoj ne migu ni vratiti kad je izgorio,i kurko moj,wve sto sam dobio je 5 hiljada a kuca vrijedila 200hiljada najmanje,ma mrs i ti i svi u pm
Dva brata Čović i Dodik to mogu srediti u trenu