Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasla se stranka to prigovarat koja je stala uz SDA u vrijeme kad se rasprodavao drzavni kapital vise nego ikad....fuj
najvjerovatnije da ste i vi u toj sedmorci, onda ne bi bila izdaja. ali malo sutra
Gdine Amire ako vam stranke koje čine većinu ne djeluju kako treba onda jednostavno to podstičite djelima, a ne progovorima sjedeći, ispraznim riječima itd... Najlakše je palamuditi iz prikrajka
Who the hell is LDS????
Moj Amire, pa ti bi bar, kao profesionalni političar trebao znati da ne samo da nam ne trebaju pregovori sedmorke, nego ni njihovo dogovor - za koji smo vidjeli da nema blage veze sa presudom Sejdić - Finci. Jedino mjesto gdje se treba dogovarati i donositi odluke jeste Parlament, a ne kafane u kojima njih 7 pokušava svaki za sebe ostvariti što bolji dogovor. Umjesto da zovete narod na vanredne izbore i na mirne proteste kojima će izraziti svoje neslaganje sa njihovim katastrofalnim odnosom prema obavezama koje su prihvatili kad su zasjeli u fotelje. OVAJ NAROD TREBA POD HITNO FUNKCIONALNU DRŽAVU I VLAST A DOBIĆE JE TEK KAD BUDE IMAO FUNKCIONALAN USTAV - BOLJE REČENO, TEK KAD SE NA SNAGU VRATI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE. TAKO ĆE NESTATI ČETNITETA I DOMINACIJE FAŠISTA, A VRATIĆE SE GRAĐANSKI USTAV, JEDINO MOGUĆ I OSTVARIV U BOSNI!