Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze, s vama nikad (su)zivota! Hvala ti na Republici Srpskoj.
@milojko podpisujem
Sudite batku Vlahovicu mesto da ga odlikujete sto vas je spasavo od sandzaklija i trebio ih pa vama je svejedno vi ba-lije ionako volite da vas je manje
nisi ti kriv sto imas viska hromosoma.
Poturice..uvjek najsmijesniji narod balkana zaludjeni pricom da su se oni od nekog \'\'odbranili\'\' ...da islamćerosi sa istoka ne platiše ameriku... sad bi bili hrvati i srbi kao ranije i podržavali bi naše zahtjeve.. a da nas kojim slučajem i čamuge napadnu ,vi biste prešli u njihove redove i kupili crne boje da se farbate
ko god je kriv, nek odgovara. sta ste se vi tu nasli filozofirati. postoji sud koji ce utvrditi jel neko kriv ili nije. jedno je odbrana zemlje, nesto trece ratni zlocin. ko god je uprljao ruke, nek odgovara. to sto srbi negiraju i ismijavaju ratne zlocine ide na njihovu cast, a svoju cast ne dam radi nekog ko je rat iskoristio da zadovolji svoje sadisticke porive. hiljade drugih je i branilo i izaslo cistog obraza.
Ala ste se vlahadijo napalili ?
Hebo maj.ku dosadnih genocidasa na portalu
U jeebt kad pokusas da skreses,ono prestani brinuti o ekonomiji nase srpske zemlje...bavi se ti terorizmom,nekulturom,a vala i vasom ekonomijom u federaciji!
Mirso Lazović, KV bravar i VKV poturica.
Dinaga Merlin-Bey ohebo vlašadiju za 100.000 EVRIIIIIIIIIIIIIIća. Haj u zdravlje.!
Mirso Lazović Potur. Pitam se da li ovi starkelje misle da stvarno neko mari za njih i njovo laprdanje?! Za ovog Kakanjca - jok, eto, nisu protjerani. Hajde, života, kad tako dobro znaš napiši koju riječ i o sutješkom fratru kojeg ste zarobili pa on zarobio vas. Na kraju se čovjek objesio u fratarskom voćnjaku preko puta samostana. A možeš i koju o fojničkom gvardijanu fra Nikici i vikaru fra Leonu, koje su u.b.i.l.i vojnici multikulti Armije BiH, zato što su imali križeve i privjesak sa šahovnicom. Neki dan, 13.XI., bila je godišnjica. Moj Kakanjac i moj Mirso Lazoviću, samo i.d.i.o.t može pričati takve budalaštine kao što ih vi pričate.
Takvi k\'o ti mi liče na se-ljake,ali ozbiljno ti kažem....Pomalo,bit će ti Srpska kao Grčka!!! Ali na Ekonomskom nivouu ;)))
Kurčevo društvo besposličara,nije vrijedno pomena.Hvala Ti,Bože,na Republici Srpskoj,kakva god da je ,naša je!
Pa ko jos slusa ove ove krug 99 smijesni likovi.Pogotovo ovaj Lazovic i Pejanovic koji su izgubili kompas vec odavno.Ne vole ih muslimani a svojima vise ne smiju pa onda seru bez prestanka i prave se pametni iako ih niko nista ne pita i ne sljivi..
Katolici nisu protjerivani,ja živim u Kaknju sa Katolicima...i za Razliku od \"vas\" oni su 10 puta bolji,to su Franjevci koji su sačuvali Najstariju džamiju u BIH,koja se od njih nalazi 2 km , to su pravi katolici,a ne oni koji su srušili stari most,i stavili krst nad Mostarom,za takve ko vi ni Hi-tler nebi imao Rješenje...Ogledajte se na njih pogann jedna!!!