Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoh ja prvi čim zapuca jer sam bio jednom i bilo mi fino.Uglavnom vučem posljedice cijeli život i vući ću ih do kraja života.Moram ići braniti Dinu,Bakira,Ramu ,Memiju.Šteta je da onoliki poso propadne.Njihove kurwe ću šposebno braniti.Odo malo braniti korumpiranu Islamsku zajednicu.Ima još vakufske imovine gdje nisu oprali pare.
Djeco sad ozbiljno.Nemojte ni izgovarati riječ rat.Nipokoju cijenu.U rat vas zovu narkodileri i propali političari.Biće secesija ali neće uspjeti jer je pravno neodrživa.U tom momentu će oni pokušati prvo građanski rat među Bošnjacima jer sve su našpanovali za taj scenario.Isto ko Fikret Abdić samo u većem formatu .Ako nasjednemo nestaćemo sa ovih prostora.
Lazovicu hajde mrs, sta lazes.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jebote rat više
Rata neće biti jer ipak tu je NATO i okolo Hahhahahh kao i Srebrenica, UN sigurnosna zona???? Bošnjaci ako opet budete čekali da vas drugi brane crno nam se piše. Nego ih treba dočekati 100% spremni, a za Srbe se ne brinite. Kada im dođe iz Beograda da se treba klati, pljačkati silovati, neće ni sekunde razmišljati. Došli su nam opet 9 Jan pred Sarajevo i postrojavanje sprovode.
Motiv imaju oni koji trenutno drze funkcije...za koje znaju da ne mogu zadrzati na narednim izborima (jer nisu postigli rezultate). Jedino ih ratom...u smislu skretanja teme sa njihovog nerada i izbora na rat...mogu zadrzati. Primjer takvih idiota su: Dodik i nj svita, Ramo Isak...i kompanija...
Rijetko odvratna nakaza!
Green Peace Lazovic 😂
Ovaj Lazovic ne pali TV izgleda.?
Kakva je ovo uređivačka politika, Klix, da ostavljate zatupljene komentare gdje se otvoreno vrijeđaju normalni ljudi, a brišete odgovore koji ne sadrže psovke i uvrede?!?
Mi smo toliko glupi i zaostali, ispranih mozgova, da vise nismo ni prijetnja ni interes! I ako bude kakvog pucanja, nas ce pregaziti i pomnoziti s 0!
Pa zar nisi ti bio taj, a gledam sam te uzivo, koji je govorio da ce biti rata..
Rata možda neće biti. Spreman ipak moras biti!
Uglavnom ime opštine rs se mora mijenjati. Ne može u nazivu bosanske teritorije pisati servska= ropska kmettovska. Posrvljeni Bosanci nisu migranti Servijanci BugaroTurci iz Smederevačkog Sandžaka Servie. Bijednici dozvolili ih bezimena mlada državica posrvi u izdajničku kopilad.
Crnogorcima bi najbolje bilo da glasaju za rezoluciju i da sute. Oni se prave, koda smo zaboravili, ko je zajedno sa Srbima pravio zlocine i genocid. Nemaju oni pravo da se sa nekakvim amandmanima umijesaju u rezoluciju.
Jedan od bolji heretika iz naše države heretika.
Trebalo bi zakonski uvesti regulative na spominjanje rata i sličnih gluposti. Mediji i dobar dio političara su sebi toliku slobodu uzeli, skoro svaki dan neko spominje rat. Krajnje neodgovorno! Dio javnosti ne trza na to, jer su ljudi upućeni i prepoznaju pokušaje obmanjivanja i manipulacije, ali šta je s ostalima?
Ne kažem da ne može biti, može uvijek i svugdje, ali JNS se još 91'e počela ukopavati i spremati za onaj rat, drugo je što smo mi bili naivni pa mislili da neće, ali u biti ne ide to tako sad da se svi zalete jedni na druge, sretnu se negdje na pola ledine i hajmo se biti. Tako da od rata za sada ovdje nema ništa!