Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj srbi je gradio BiH zajedno sa Bogic Bogicevic i Stjepanom Kljujicem pitam se gdje su nestali hrvati i srbi kojima je BiH bila na srcu?
Ovi Alijini Srbi, su gori od bilo kog islamskog Srbina. Bogalji, koji se prodaju za malo para.
danas se veliki broj bivših Srba i Hrvata koji su ostali u Sarajevu i podržavali BiH pišu Bosancima. S druge strane oni "stari" što su ostali da čuvaju stanove dok su im djeca otišla u Čitluk i na Pale su ili umrli ili otišli iza rata "za djecom". S druge strane oni što su vršili agresiju na BiH i Šeher su sami otišli sa vojskom i političarima. Vareš u ratu, Ilijaš, Vogošća, Ilidža i sarajevska naselja u miru, svi su preseljeni ne bez metka nego bez čizme vojnika ARBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alijina mana je bespogovorno slušanje SAD-a. Kad je trebalo spriječiti rat Kutiljerovim planom (koji je možda bio i povoljniji po BiH nego Dejton), Alija je potpisao, pa onda na nagovor SAD-a povukao potpis, i pandorina kutija stradavanja je bila otvorena. Prema svjedočenju Hakije Meholjića, Alija je prodao Srebrenicu i Žepu, opet po nagovoru SAD-a, kako bi ovi dobili povod da krenu sa bombardovanjem. Toliko mrtvih za nakaradnu državu od koje hajra kao takve ima samo njegova stranka.
Ne može se prodati zasticena zona UN. Dusmani BiH pokusavaju svoj zlocin genocida prikazati nasim grijehom. Pokusavaju nas uvjeriti da smo sami sebi narucili genocid.Dajte ljudi spametujte se i prepoznajite neprijateljsku propagandu.
Za oovakvu drzavu, sa ovoliko problema neko se morao izboriti, uprkos dvostrukoj agresiji i djelovanju domacih izdajnika. Trebamo biti ponosni na borbu hrabre i casne ARBiH i tadasnjeg politickog vrha. Drzava je sacuvana sada je treba urediti. To moze samo borbom ujedinjenih patriotskih, probosanskih, antifasista.
Je li priča o onim istom čovjeku što je prodao tu istu Srebrenicu i tu istu Žepu i nas ave osudio na život u š(u)pku svijeta?
Zato i ne mogu smisliti ni Aliju ni Bakirq jer su sinonim za drzavotvornost
Ispričat će miro ali neće džemo
Svaka ti cast, tako je.
Muslimanska propaganda ne preza ni od čega. Koja moralnost Alije postrojio mudžahedine i pozdravlaj ih. Zbog ovakvih BiH nikad neće naprijed. MRŠ u PM.
Da je cetalj valjao bi, a ako je normalan odmah izdajnik
Mudzahedini su bili pencilin za cetni ke i ustas e.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Miro ne seri, zna se vrlo dobro ko je prodao Srebrenici.
Da je to Alija od poćetka ali istinski želio i naredio,da nije gledao kroz prste na ono malo zločina (mada nema malog zločina) koji su pojedinci napravili a on im je bio komadant i poplašili sve one koji su bili ostali danas bi BIH bila stvarno cjelovita jer bi se za nju borili svi oni koji su je izglasali građanskom na referendumu.Ovom prilikom čestitam dan državnosti, posebno mojim saborcima nemuslimanima pripadnicima AR BIH jer oni su za razliku od mene imali izbora.
Gore govno od ovoga je samo Kusturica.
Na platnom spisku kvaziinstituta IFIMES su Kukić Mesić i Kosor. Sami "institut" je kontroverzan u Sloveniji zbog mutnog financiranja, a Josipu Juratoviću su čak dali i izmišljenu nagradu.
Aliju mrze oni sto ne skacu.
to je zato sto je bio srpski igrac
Ni dlaka s glave, jasno!
Podguzna muha SDA. Poput Galijaševića na drugoj strani
I dan danas ondje gdje su bosnjaci vecina srbi i hrvati zive sasvim normalno dok tamo gdje su srbi i hrvati vecina bosnjaci su diskriminizirani i ugrozeni.
Idi liječi se muslimančino
Lazes, upravo suprotno, tamo gdje su Hrvati vecina drugi zive normalno. Ne poznajem nijednog Hrvata koji zivi na istocnoj strani mostara, a nije im bas nesto ugodno ni u Konjicu i Bugojnu. U Livnu, Capljini i zapadnom Mostaru nema nikakve diskriminacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
❤️❤️❤️