Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onu drolju sto obilazi sarajevske kafice sa dobro izvjezbanim tekstom i slikovnicama u rukama dobro isprebijati, pa nek razmisli hoce li na racun bolesne djece uzimati novac.
Nju je policija fatala vise puta i nista nisu uradili, standardno.
Jel to ona ruzna? Sa ogromnim ocima? Sto prodaje slikovnice za 3 KM...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dalo bi se ovo lako rijesiti,malo nek policija proseta u civilkama i pohvata ove retarde....a za primjer ostalim dobro ih kazne
Na ulici nikome ne dati ni marke. Pa će kolone prestati dolaziti u Sarajevo, idu pješice sa stanice do tramvaja kod Tehničke škole jer na Ž. stanici ne mogu ući u traamvaj bez karte. Po tri-četiri žene imaju tekstove u plastičnim košuljicama, očito od istog autora i organizatora prosjačkog biznisa. I kažnjavati policiju što ne radi svoj posao. Kod Vječne vatre svaku večer dvoje djece zavija kao da su vukovi, ni policije ni socijalne službe da ih skloni sa ulice.
a ima jedna što se vrti oko stanice, vazda joj za gorivo fali
ja se svaki dan sa njih 10-tak upitam :)
Na vjesala odmah bez suda i sudija
vecina humanitarnih organizacija u svijetu se bogati na racun siromasnih kojima za uzvrat na kraju podjele mrvice koje ostanu iza njih
Eto zemljotresa!!!
Pa fino nogama u glavu :)
Isto tako u BINGU u TUZLI (sjenjak) stoje dvojica na ulazu i to svaki dan ih vidim..!
Ja kad dajem nanijetim za oboljele i stvarno gledam da dam ovim provjerenim ljudima. A ako kojim slučajem ode u tuđi džep, njemu na obraz i njemu haram bilo.
znači dno dna i ljudski otpad s dna kace .... kako vas nije stid , bagro bezobrazna ?
Ovo je dno. Pa ima li straha? Svašta kod nas.