Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majko moja sto nasjedate vise slovencima pa zar vas roditelji nisu ništa naučili da su oni u YUGI bili glavni prevaranti i mešetari... to su nastavili posle rata... hrvati su največi prevaranti i mešetari i prvi u evropi u FUDBALSKOM I BIZNISU KLADIONICA a slovenci u poslovno bankarskom... a srbi... pa zna se barbarsko ratnom :-D a bošnje mi neznamo sebi ni autoputa napraviti mi smo samo za VICEVA, PITA I CEVAPA...MI SMO KAO ONA RAZREDNA BUDALA KOJA NASMIJAVA CIJELI RAZRED ALI NIKAD NEMA TREBU :-) :-)
mi sami sebe zbunjujemo...
gledaj sada LAJKOVA! SLOVENCI SU KRIVI!
mi smo u talu sa vasim Fa(h)raonom A(j)vaz dedom, zajedno vam krademo pare hahahaha
... po ko zna koji put
pa na tu foru imenika su uzimali lovu i 97 , nije valjda da još uvijek prolazi
ma vraga ne zovu. moju firmu zovu, nude oglašavanje u \"žutim stranama\" već od marta ili aprila. skoro svaki dan. nerijetko se desi da zovu čak i po 6 puta dnevno (obično barem 3 različite osobe). nevjerojatno. iritantno. a nisam još našao načina da ih skinem. ne prihvaćaju ne kao odgovor. oni se ne javljaju na vlastite telefonske brojeve. ne odgovaraju na e-mailove. imaju tel.brojeva bruka. blokiranje je uzaludno. pa ne bih se tamo reklamirao, taman da ću sutra propast radi toga.
Sve je tacno osim onoga gdje pise da je Alen dobio zabranu 19. oktobra , a kolega i ja poceli radit 1.11. kao i jos mnoge druge kolege.. On je isto govno kao i mrtvi janezi
FUJ MEHA !!!
Mi smo glup narod i gotova prica. Jedino se kod nas prodaju cajevi od kojih se da \"ziviti\" 150 god.
Pogledaj nam samo drzave... Ruglo i vic. Blago onima koji su pobjegli iz nje!!!
A nema veceg kriminala od Avaza! Lopovluk na sve strane haha ... Taj Avaz treba ukinuti a ono ruglo od zgrade srusit.
Mi smo za slovence zadnja rupa na sviralu! Boli neka stvar njih za nama, jedino se mi kacino za njih ko zvakaca za kosu!
Poznam oba tipa, jedan zivi od mene tri ulice a drugi je isto u blizini. Cudno to da vec posluju duze vremena u Hr i Srbiji i da tamo nista nije bilo mimo propisa a u BiH se odmah desi neki zucko. Ja mislim da samo ta Bosanka iz Slovenije je imala tu ideju sa Avazon i niko drugi. BiH je najlaske reci da je Slovenija krivac, ili neka druga drzava iz regiona, a najvise kriminala i podvala je upravo iz BiH od ljudi iz BiH. Nekad me sramota da sam rodjen u BiH.
...sitnica...nego, đe je nama obećana švicarska...nisu nam je slovenčeki obećavali...