Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne omalovazavajte FTV. To su kvazi bombasi.
sve ove - ,,zbilja\'\' - ,,exkluzivne i schokantne\'\' vijesti - nisu nista drugo nego - ispitivanje ,,javnoga mijenja\'\' - na temelju jada od sacice iliti nekolicine bijednih beskorisnih korisnika interneta - koji u konkretnom zivotu nisu sposobni uraditi nicega korisnog ni za sebe ni za druge. ovakvi naslovi i sadrzaji ce nestati kada sa nasega prostora nestane sotonisticko demonkratska vlada (iz sjene) - o kojoj bi imali sto reci nesto slicno ljudima koje skoro 20 godina (ne) gledamo u parlamentarnim sjednicama ili ih oko 10ak godina gledamo kako nas mentalno vs duhovno skrbe mrznjom i zlom. konkretno vezano za ovaj naslov - banalan primjer je nevladin bh pravdobranitelj srđan dizdarevic koji je sve svoje (njemu i njegovim nadređenim) - perverzne potencijale stavio u zastitu ,,ljudskih\'\' prava - ali samo i jedino glede abu hamze. duboko sam uvjerena da ce majstorske igrace ljudskim tragedijama na kraju za desert pojesti njihove vlastite igracke.
Dijete mi je tad bilo tamo,na probi za novogodisnju emisiju Huge, i s njim jos 7-8 djecaka i djevojcica.
AKADEMIK tebi je dosta kazna to sto si VLAH
Utvrdilo, lapsus.
U pravopisu ne postoji rijec \"Ustvrdila\" utvrditi,utvrdila,utvrdilos
Hocu li ja goriti u dzehenemu ako ne mrzim ovu Angelinu Jolie. Ne znam...nesto mi je ona bas ono..... Pa eto da mi je samo nju da smijem da ne mrzim....ili koliko covjek komada moze probrati da ne mrzi? Kako to sad ide?
kako vas nije stid pricat o podmetnutim bombama kad znamo sta su nam Srbi uradili. Vi bi sad pricali o svakodnevnim problemima, ili ne daj boze civilizovali se malo. Sram da vas bude. Kome se ovde ne svidja nek seli odavde, ko god postavlja pitanja kako to da su druge drzave za 13 godina poslje rata napredovale par desetina hiljada puta u odnosu na ovu Pederaciju, ko god misli da zenidba covjeka od 50 godina i djevojcice od 6 nije normalna stvar, moze ic\' odavde. Allah ce vas sve kaznit, ako ne budete mrzili sve NEmuslimane i gorit cete u dzehenemu. Djecu saljete u komunjarske skole umjesto da ih ucite terorizmu i sl., kao sto nasa BRACA alzirci rade. Bosnjo
@ nekaje majmune jedan, razmisljas li slucajno da bi ti se na nekom takvom mjestu mogli zateci otac, majka, sestra, brat... kretenčino maloumna
Raznosim po kucama!
Ma i treba im jednu bombu stavit i to posebno na dio zgrade gdje je FTV. Tamo nema ni n od novinara a kamoli sta drugo
Lazna bomba u laznoj televiziji (fabrika lazi) sa laznim novinarima (partijski poslusnici)
Nebi me cudilo da i prave bombe pocnu postavljati kada vidim koliko su ljudi nezadovoljni, pogotovo otkako je Tihic krenuo u otvorenu izdaju.
kinta kunte - neko ima u glavi , neko u mudima a neko svugdje a neko nigdje - sreca pa nismo svi jednaki. no ja ipak mislim da ce da zaplati teroristricki softrver - iliti - Tko se zadnji smije najslađe se smije.
To se neko samo zajebavo na poslu, bilo mu dosadno. LOL