Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preslusajte svaku sjednicu Opcinskog vijeca, ljudi traze svaki put izvjestaj o utrosenim sredstvima nijednom im nije dostavio, zbog cega? I ko koga mrzi?
Go user napusi mi se tukija mamicu ti fgrovsku nabijem
Na pitanje da li je možda adresa za rješavanje ovog pitanja Kantonalno javno komunalno preduzeće Rad i njegova direktorica, za koju se govorilo da ju je upravo Mandić postavio, odgovara da nije samo ona kriva. "Postavio sam direktoricu Rada, moju rodicu Veru Arnautović. Postavio je kadar Naše stranke. Da, grad je prljav, ali nije samo direktorica kriva." Pametnom dosta, sve objasnjeno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli i ova Lazarevic bila u 20 godina SDA kao Konakovic,Zvizdic,Čampara,Ademovic ?
Mandicu zaista si najgori nacelnik i najgori kadar te stranke koja moli da ostanes a nerad da se precuti.Bogami vrijeme je da napustis tu poziciju jer ne znas nista.
Ocistite Sarajevo trojkasi Mandic i Tanovic su veliko razocarenje. Grbavica i Hrasno Katastrofa pröjavi
Podrska Mandicu!
Nip -> sda 2.0
Ovdje se bije bitka oko komunalnog Rad i 20 miliona investicija.Poznato je da je Mandic stitio tamosnju direktoricu, a da su NIP-ovci odavno bacili oko na ovu firmu.Ovo je samo pritisak na Mandica da pusti direktoricu niz vodu.
@ LjutaKrajina brini se ti druze za Krajinu / ako tamo uopste zivis / tj brini se za prostore gdje zivis i doprinesi necim da vam bude bolje,da vam se napravi auto put,poboljsa zdravstvo,povecaju investicije u privredu,a ostavi stanovnicima Opstine Centar da odredjuju sami sebi svoj zivot.
Agresivan, nestrpljiv i najblaže rečeno nelojalan način na koji je sve urađeno sugeriše da razloge treba tražiti drugdje. Ja živim u Općini Centar. Glasao sam za Mandića i ako do glasanja o povjerenju dođe, glasati ću opet. A ako ova inicijativa Vas i ostatka "odmetnutog krila" NiP-a ne prođe, možemo li očekivati da ćete dati ostavku na članstvo u Općinskom vijeću?
Poštovana Ljiljana, za Mandića sam glasao. On je na izbore izašao kao pojedinac i izbore dobio. Za Vas, uz svo dužno poštovanje, nikad nisam čuo. Vaši argumenti su neuvjerljivi. Lokalni izbori su naredne godine. I ako su odnosi unutar "trojke", na lokalnom nivou, zaista tako degradirali (kako opisujete) sve se moglo završiti sa mnogo manje pompe i manje političke štete. NiP i SDP su mogli uskratiti podršku njegovoj ponovnoj kandidaturi, i bye bye Mandić.
Na pitanje da li je možda adresa za rješavanje ovog pitanja Kantonalno javno komunalno preduzeće Rad i njegova direktorica, za koju se govorilo da ju je upravo Mandić postavio, odgovara da nije samo ona kriva. "Postavio sam direktoricu Rada, moju rodicu Veru Arnautović. Postavio je kadar Naše stranke. Da, grad je prljav, ali nije samo direktorica kriva." Pametnom dosta, sve objasnjeno
ako su koalicija ne mora znaciti da ce ispunjavati njihove zelje i provoditi samovlasce...bilo bi to sjasi murta da uzjase kurta...treba raditi za dobrobit gradjana i da su rezulttai vidljivi...sto se ne ne moze bas reci ni za jednog nacelnika ali treba valjda vremena da se lopovluk otkloni.,.medjutim problemi sa psima i mackamalutalicama je jedan od vidljivih problema na kome se ocito ne radi kao ni smece
Trouble in paradise. Ovu ne tangira korpulentni, gabaritni šef stranke kao lusty Vukadina.
Nije majka Muju karala sto se kocko vec sto se vadio. Kad ste skontali da cete u centru dozivjeti hladan tuš e onda de malo onako malo ovako. Ne mogu ademovici upravljati KS.
lik radi posao i smeta otpadu iz starog sistema..
Samo ne znam koji posao radi?
Govorili :..neće s nacionalnim , hoće meritokratiju , neće stranačko zapošljavanje, neće lica s C.liste , ne daju 4 tog ba-ji, hoće UIO , mistra finansija , hoće Šmitovo trajno rješenje , novi je Do-do , ko dirne u državu s njima je završio (a dali štaku ba-ji na posljednjem sastanku) , svoje načelnike mijenjaju , a Milojka ni da pipnu , a čovjek protiv države radi li radiii
Upravu je sve žena i ima podršku naroda a i podršku komšija iz susjedne opštine koja je vec zavšila opziv vec bivšeg načelnika poznatog kao Sadam koji se bio baš previše uzdigao i mislio da ga nece stici ruka pravde,ali se prevario i sve dolazi na naplatu ahahahaahahahahahaahah.