Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska u koaliciji sa Rusijom, a u NATO?!?!?!?!?!
Kad se ukućani ne mogu dogovoriti oko svog suživota, pa onda dopuste komšiluku da im uređuje međusobne odnose.
@lale gator imas ti internet ili živiš u nekoj rupi?
U PIC-u vam mamicu
Kako ga predsjedništvo nabi nogom u zicagu hoda okolo ko muha bez glave !😎
Neznam zašto se svi interesuju za državu BiH.Nešto što ste svi priznali nešto što ste obećali ina kraju potpisali garancije. Pa pustite i nemiješajte se više u unutrašnje stvari jedne države.Korupcija na sve strane niko karaktera i poštenja ni lbudske riječi nema.
Što klix uvijek misli da oni samo o Bosni misle kao 1. da nemaju drugih problema 2. Ni jedna riječ nije pala o BiH, svidilo se ili ne ali tako je
U njemačkim medijima ništa o tome ni u presici na kraju...samo kako lawrow njoj pokazao gdje zu vrata bez standartnog rukovanja...= Ajd idi ali idi
ti bio prisutan pa znaš ?
Neće braća Rusi izdati!
Diskriminacija hrvata, jel to u vezi povratnika sto su protjerani iz RS?
Drugim riječima, Rusija bi htjela da se njeno sluša u istoj mjeri kao ono što misle sve druge članice PIK-a zajedno. Pa neće da može! Nije niko baš toliko lud ni na tom Zapadu koji jeste odavno zglajzo, ali nije baš toliko.
Ovaj Lavorov mi odavno ide na živce.
Vrlo interesantna stvar...sto se zvanicni Vasington uopste ne oglasava...
Kad cemo mi na red doc da i mi nesto kazemo?
Dje vam je to baja, manji od makovog zrna hehe
A gdje ces ga drugo vratiti nego u PICu?!
Na jednoj strani se dogovara vucko i erdo a na drugoj lavrov i njemica pa sto smo mi toliko interesantni hm , pa unaprijed znamo sve sad ce se kao smiriti situacija zamazati oci na par godina i onda sve jovo na novo , mi muslimani smo jednostavno u rezervatu kao indijanci .
Hebo ti musliman sve pravoslavno