Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takozvana RS je završena priča, idu ekonomske regije i BiH u EU i NATO savezu.
dodikove pare su u rusiji , zato on ide tamo a ne zbog pc
Ma boli nas ona stvar sta ti mislis i tvoji istomisljenici vec samo cinjenice piju vode.Kada ste vidjeli da je Dodo prekardasio stali ste mu na rep, jer to sto on radi da bi se odrzao na vlasti najmanje odgovara rs-u i vama , jer znate da mimo dejtona nebi bilo ni RS-a a mnogo godina jos mora proci da bi Ruska rijec ,sto vi inace zelite bila zadnja na Balkanu.
Priznanje Krima=priznanje Kosova sa druge strane.
Ja da sam Musliman , dobro bi se zamislio nad ovim sto Lavrov prica .
Musliman moze i malo M....A da si musliman, isto tako bi znao da biva kako Gospodar nebesa i zemlje odredi, tako oda se mi ni malo ne brinemo.
@vasastranka Stvarno ? Nista briga , sekiracija i sl...samo opustencija ? Pa zasto tako opusteni , onda vjecno kukate , ''helpate'' (niko ko vi ) ?
Ahahaha, mudze drzte gace!
Na dva fronta - u starkama....Ne trebam vise nista reci....
SrRRRRna xa xa xa xa a
Hajd ba, Lavrov, pošteno reci ko te tu najviše zabrinjava?
Stara Ruska demokratija poznata kroz historiju, svaki im vodja i politicar najmanje 70 godina soli pamet hihihihi
Ove Ruse vise nike ne yebe i samo Duduku mogu glumiti da su bitni, nemoj da cenogorce napuckamo na njih hehehege
Ahahahaha, jebu oni mudze pa skice ko veprovi.
@lale gator opipao si nam pa znas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drma se kavez polako:)))
Idi ba kod Ivancova smiri se..
MARS U P.M. NISI NI TREBAO OTUD ISKLIZNUTI.
Znaci, iskreno - koji si ti ku***?! Nesto pandan NATO-u? 😀 pa vi u 21. vijeku imate embargo od EU 😀 mislis da neko vas zaista slusa? Pa Turci vam avion sruse, vi cutite pi***, da je to onaj SSSR Turska bi davno bila u ratu. Ovako - izvinite, oprostite :)
Ne znam samo kakve veze ima Rusija sa dejtonom kada je RUSIJA Priznala BOSNU JOS 92 GOD KAO NEZAVINSU DRZAVU--Nervira me kada ljudi misle da je Srbija parneter sa Rusijom kada je vjeciti saveznik USA,,,,,,
@Boba70BG Ma kakvi uopste insan covjek nemoze BOSNI NISTA
Gotovo je, dejton će pasti jer su Srbalji navalili da ga revidiraju. Sad je kasno, entiteti će biti ukinuti pa da živimo ko ljudi, u EU i NATO savezu naravno.
A Rusi nek u Srbiji traže svoje hamale.