Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bolan dijalog,od 92. vode dijaloge i nikad ne snista nisu sami uspjeli dogovoriti.Ovdje dok Amrikanci ne lupe sakom od sto tu nema napretka.
Prodje mi zivot u njihovim dijalozima.
Ameri da lupaju od sto, ali samo ako je u korist Muslimana? Sramota za vaš narod. Pa izborite se sami za nešto, očekujete da će vam neko nešto pomoći, a njih boli dupe. Evo i za Dodika zabranili mu da ide u Ameriku hahahahaha i vama je to nešto veliko, smejurija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I jedan i drugi da nas ne uzimaju u usta. Hvala.
Ne, kljucno je pohvatati bilmeze koji svako malo izlaze na ulice i pjevaju o klanju. Kljucno je i sve one koji ih podrzavaju smjesiti u cumeze gdje im je mjesto. I sljedece 3 generacije ne pustati van sok se ne opamete.
Ovo je svemirska vukojebina poput mjeseca kojom svak nešto želi za sebe jpm svima
Gdje se ova dva uključe, tu rat traje godinama 😆😆😆
Ko vas Jandrić u Bosni odlučujemo mi Bosanci
Šta njih dvojica imaju sa Bosnom i Hercegovinom. Odjebaus obojica...
Hajde sto Rusi vade Mileta iz gov to malo i oprastam,Turcima je bolje da se zabave oko sebe jer nama nisu potrebni ni u najvecoj nevolji,sikter
Turci će prodati cijelu BiH za 5min brži tranzit kroz Srbiju. Oni i SDA su opasni za BiH. Jer kad Turci sa Rusijom razgovaraju onda se zna da je trgovina u pitanju. Onda se upitajmo šta može Turska ponuditi Putinu a šta Putin Erdoanu. Već svima jasno. Rusija ima interes imati uticaj na zapadnom Balkanu a Turska nema. Jer onda idu u konflikt sa Rusijom. A Turci će sve napraviti samo se sa Putinom neće igrati.
Najsigurnije je svoj slučaj prepustiti drugima. Riješiće neko drugi
Njihova se i pika. Sve u sklopu dogovora Putin Erdogan, rusiji nazad sve SSSR države a Turskoj osmansko carstvo.
Odjebite obojica i vaš dijalog, vrijeme za dijalog je prošlo kad je bilmez razotkrio karte.
Nemate vi sta raspravljati o bih,raspravljajte o ceceniji
e moje kukave bosnje da neka turska o vama raspravlja koja sama nezna sta ce od krize i emigracija vlastitoga naroda
Neka samo vi svi komentarišite! Evo ja otišao iz BiH, da napravim nešto od svog života, pa makar radio da znam za šta živim, vi da ste svi ustali zajedno i pokrenuli dosta toga u svojim zajednicama i da napravite bolju budućnost, onda ću se ja vratiti da radim sa vama, ovako neću. Lijep pozdrav svima.
Sida i rak
Sad će Bake dobiti instrukcije da uđe u "srpski svet". Još samo da mu objasne kako to prodati krezubim Bošnjama.