Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..da si Bogd'o u divljini, pa hajde...'vako, u kavezu, i nije neka sreća :-(
Pripravnički odrađen, sad se jaranici smiješi biro.
Nedaj boze nikom njene sudbine...oslobodite te jadne zivotinje, i pokazite da ste ljudi a ne vece zvjeri nego te sto ih drzite zatocene, ne idem u Zooloske vrtove niti cu kad otici, sramota za ljudski rod...fuj.
inaće ćukununućica Leona III zvanog The Beast, najkrvoločnijeg lava žderaća unas naših komšija Srba u Sarajevu '92-95....
Zivi na 50 kvadratnih metara. Ma zalosno!
Kakvi su uslovi lavici daj Boze da doceka iduci rodjendan :)
srbicidno oružje no1 ;)
Sretan ti rodjendan Piolinice!!!
sretan rodjendan!!
Pustite jadne životinje. Mislim vratite ih u njihova prirodna staništa...
tuga golema ... vidi kako je neuranjena, valjda radi Poljina ...na putu otmu sve Bakir i Sebija
Mrzim Bakira i njegove kriminalce, ali jebote ovo je stvarno pretjerano. Hahaha Jel Bakir odgovoran i za ubistvo crnaca po Americi od strane policije?
Barack Obama je crn da crnji ne može biti, a presjednik! ... o Sabiji drugom prigodom!
Uhvatili životinje, uskratili im slobodu i sad je društveno prihvatljivo da narod ide gledati kako hodaju u kavezima, onda taj narod za sebe tvrdi da je altruističan. I kao nismo licemjerni. Prije 100 godina su u zoološkim vrtovima držali i crnce...
Proslavila? Ne izgleda mi ko da slavi..da je bar u zatvoru..pa da zna da mora lezati 10 godina..mozda bi i slavila sto je izgurala godinu..ovo je gore od zatvora
:-( Istina, kakav je to rodjendan u kavezu i to ne nekom velikom, pa da se moze kretati kako hoce, malo noge protegnuti, nego sve je u par metara smjesteno.
Zalosno..jos zalosniji je ljudski mentalitet..zarobiti zivo buce..cisto zarad vlasitog uzitka.. Smiling ma nije vazna velicina kaveza.. Uskracuju im njihov nacin zivota.. To su zivotinje koje su milionima godina usavrsavale genetski kod za ono sto znaju da rade..da bi zivot proveo sjedeci, zarobljen..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nije to lavica, vidi joj pjegavih nogu to je neki mjesanac od jaguara.
Ma jok ba, uletio neki sodž sa buca potoka pa izmaris'o lavicu s guza dok dlakavi spava.
jel ih jos hrane srpskom nejaci il su ih prebacili na halal meso?