Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su najviše zla nanijeli bosanskim muslimanima,(Bošnjacima,kako ih pogrdno nazvaše Turci)
@gooUser1587738186 Koji glup komentar! Prije svega, bilo je Bošnjaka i prije dolaska Turaka u Bosni a i dan danas nisu svi Bošnjaci muslimani kao što to nisam npr. ja i moji preci koji nikada nisu prešli na islam. Kao što davno napisa Ivan Franjo Jukić koji očigledno nije bio musliman i nije ga neko nazvao Bošnjakom nego se on tako izjašnjavao bez obzira kojoj religiji pripadao "Mi Bošnjaci njekad slavni NAROD...".
Teško je reći šta je, u intelektualnim smislu opskurnije, ovaj krug 99 ili ovaj Lavić, kojeg kad čovjek čuje, osjeti duboko žaljenje za one nesretnike, kojima on kao "uvaženi profesor" prenosi nekakvo "znanje".
U referendumskom pitanju se nismo izjašnjavali za nikakvu Bosnu već za Bosnu i Hercegovinu priznatu u AVNOJ-skim granicama, ako se budemo vraćali unatrag onda treba prekrajati granice. Sad bi netko iz svakog perioda da uzme šta njemu odgovara, izjasnili smo se i tu je kraj priče.
Haha,bolesni krug 99 i njihovi vjerni novinari i citatelji...
A sta mislis Lavicu da se malo okrenemo buducnost, ako nista buducnosti nase djece. Pun nam je ku*ac historije koja nas nije, a sve su prilike da i nece, nauciti icemu korisnom. Pretakanje iz supljeg u prazno, a cukalica svakog prvog u dzep. Ackosum i aferim!
… šega mi je više ovaj Krug 99… .. za šta oni služe?
Ovaj glavonja je profesor necega. Da mu nije SDA bio bi revizor u tramvaju.
Laviću ne kaki, begovi kad su vidjeli da reformama gube vlast i posjede, sjetili se autonomije na nagovor austrougarske. Ovi njihovi potomci danas pokušavaju da naprave državu za sebe. Ko hebe narod
Istorijat Bosne spada u drugi koncept u odnosu na Gradascevicev separatizam koji prethodno nije razmišljao ko će mu braniti jer su okolo sve orlovi i sokolovi, a Dubrovnik kao republika pa u odredzenoj mjer i CG su egzistirali samo jer su sa Turskom imali uspostavljen sporazum o vojnoj zaštiti
Dodik po svom običaju valja gluposti kako je Bosna nastala u Daytonu jer zna da mu je glasačko tijelo takvo da će i to povjerovati.
Vrijeme je da se Hercegovina i Bosna raziđu kao sto su to uradili Srbija i Crna Gora
Hercegovina je dio Bosne kao što su Usora i Soli npr.
Hercegovina dio bosne? Ne lupetaj
Turska je bila zajednicka država mnogih nacija i naroda ali šta su dans iscjepkani kalifati koje su iza sebe ostavili kolonizatori koji su zajednicko agresijom u vrijeme prvog WW okupirali teritorije Turske a neposredno ranije iz centra u Parizu organizovali Mlađo Tursku revoluciju kojom je oslabljena Turska i nastavak je poznat
najznačajniji datum koji je većinski oblikovao bih je berlinski kongres 1878.
gdje ti je brat pedofil Sudo Lav?
E jake mi zemlje
.....dodao je i da je zemlja ravna ploca i tacka. Kome se ne svidja nek se seli.
Husein Beg Gradascevic nije htjeo da bude Sultanov poltron, a Sultan je Bosnu kasnije prodao za pare