Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO!!! MIC PO MIC!!! 5 GLAVA DOLE IDEMO DALJE....
objavi Lana njihova imena posto je vec dokazano da su krali!!! Imena neka im se djeca stide!!! ili ocevi i maaaameee njihove!
Lana ja bi te ženio
Herka deluxe 😉💪👌
cija je kcerka ova nafurana?
Sta hoces dok ti je stric Jadranko Prlic ubijo Bosnjake po Hercegovini tada ti je bilo lijepo
I Lana za HDZ glasovala pa se sada ko cudi, masa je ovakvih dvolicnjaka. Jedino se Bosnjaci pecaju na ove fore i sanjaju neku gradjansku utopiju. Ali sve je to suplja prica i ludom radovanje.
Dobro ''gringo'' nečeš uči u SAD ni preko onih taraba sa bodljikavom žicom.
jedi govna nacionalisto usrana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Suplja prica, nema nikakav izborni legitimitet, kod Hrvata TABULA RAZA. Dovedite i Lanu u Sarajevo, jos jednog Sejdu Bajramovica, ali sve vam djaba jer opet konzumirate 25% BiH, lazete sami sebe i tako u krug, Srbi hoce svoje, kao i Hrvati, Dejtonska BiH je realnost, a sve ostalo utopija.
pa daj da se podjelimo :D nemre jel? hos ti da vladas solo sa svojim osunecenim? ccccc ne moze tako bolan bolan, prva Tuzla nece dati da ti budes grande Bosnjo. Cuj gringo heh bas si njaki zeleni gringo.
Ako Lana Prlic zeli dobar provod nek se javi meni i mom jaranu 1disu od nacionalizma smo operisani tako da slobodno se javi Lana i povedi jaranice saljem sliku u prilog https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/45453418_254641251889021_3338266998718070784_n.png?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fsjj1-1.fna&oh=47bdc76e4004fa125e1ff61de9673131&oe=5C42B44B
SDPBALIJE SAMO BI HLJEBA BEZ MOTIKE ---- HALOOOOO SDA VAM OSTAVLJA KS JACI OD RS FINANSIJSKI OSTAVLJA VAM BH TELEKOM HALOOOOOOO SDPBALIJE VAS MILOKRAD PRODAO TELEKOM RS , ZADUZIO SVAKOG STANOVNIKA RS ZA 5000 KM HALOOOOO SDPBALIJE
Super :) sada slijede amandmani i ne usvajanje budjeta :D Porusiti SVE talove krimi rada SDA/HDZ-a. Svako dobro Bosno i Hercegovino.
Ovo nije zena ovo je boginja
@JoeBlack2nd ozenio da
HDZ, SDA i SNSD su udruženja KLEPTOMANA !!!
Bravo!
zeznuli se ..lafo.
Joj jes dobra tito dragi