Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od mandata ovog Lajcaka BiH je i pocela da tone i kleca.
Lajcak je stari srpski lobista koji je unio nered u nasu zemlju. Cilj posjete mu je da na promovira Covica i da ga vadi iz mrtve politike.
ahahhaha... ovako je kao klovna vodao vigemarka, od svog podruma gdje nalije goste, nalo degustiraju, opletu Gangu i idemo decki zivo zivo hzhb, treci, bla bla bla..
jeli to covic predstavlja hrvatsku?
Hahahah kmeci kmeci jazavac od izbornog zakona nema nista,nas Zeljkan posle ovog ima jos jedan mandat a ti pravac Zagreb ako te tamo ne smatraju odpadom pa budi legitimni hahahahha
Cuj zastava uzp. Jebu vas kockice nema veze sto je tu bih zastava prva a druga po redu zastava naroda.. Samo mi nije jasno kako vas ne bodu šahare na putarama
Došao ministar vanjskih poslova Slovačke u posjetu nevladinoj organizaciji u Mostaru! 🤦🏻‍♂️ nista bitno
U vinograd... tamo je kultno mjesto HDZ-ovog lobiranja za izmjenu izbornog zakona kod nagodnih Europejaca a koji omogućuje HDZ poziciju "legitimnog" predstavnika Hrvata u Predsjedništvu BiH, kao da drugih Hrvata izvan HDZ-eau Bosni ne(j)ma, umjesto omrznutog zlatnog ljiljana, Hrvata Željka Komšića, građanina BiH i civiliziranog svijeta...
U pozadini zastava tzv. Herceg-Bosne, i niko nista.
Ljudski otpad.
Vjerovatno se obici aluminijski da se vidi sta se to trenutno radi daleko od ociju javnosti, sta radnici rade a nije startana proizvodnja ?
...
Put putuje laTIFAGA........
Dosta je vise uzaludnog lobiranja raznih manipulanata stare ku...rave i njenih kao evropskih promicitelja iz EU! Nama treba samo NATO! EU moze cekati 100 god! NATO FIRST!!!!
Eto šta je politika. Sad vidimo kome je Lajčak pogodovao dok je bio ovdje, vraća mu se počasnim doktoratom, malo ćemo se međusobno pohvaliti i udijeliti komplimente, i čekati buduću saradnju.