Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se sa veličanjem zločinaca i fašizma u EU. Iz to razloga Hrvate i Hrvatsku niko nije poslušao u EU. Odbacite fašizam, to je polazna tačka,pa tek onda da vidimo dalje...
Ja ne znam ili si ti gori bio ili je sad ovaj Inzko.Jedino sto ovog sjedova neces moci ni kandzijom otjetati odavde jermu je bas upala kasika u med.Nista ne radi za debelu platu
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
Mislim da u BiH ne postoje "realnosti" uopće
"Pejčinović Burić je rekla da se Hrvatska zauzima da se prvo riješi pitanje provedbe presude ..." ovi nikako da shvate da oni nemaju sta da se zauzimaju za bilo sta sto je unutrasnja stvar BiH, jednom AKO ikada to shvate bice bolje i za njih i za nas. Putujem puno po regionu i jos nisam sreo Hrvata u Hrvatskoj koji se brine zbog necega u BiH. Svima je jasno da se radi o politici jedne stranke koja truje obje drzave. U Hr. je raji pun k... njihovih problema sa tom strankom.
eto tebi ce rec, kontaju ko zna kakav je ovaj radikalni islamista, bolje mi se lud pravit samo da me se kani budala
U Hrvatskoj im je pun k...c te stranke koja ih truje, osim onima koji glasaju za nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nova BiH je jedino rijesenje,a to znaci bez entiteta i kantona.Sve ostalo je suplja prica.
Republika Srpska je građanska i ukidanjem nacionalističkog doma naroda biće još građanskija. Ugledajte se na demokratsku Srpsku.
Dosao u iskusenje da uzme pare, pa skontao da mu ne vrijedi. Uzeo mozda par hiljada mita u pocetku mandata i sad se vadi. Licemjeru, odyebi ili vrati pare sto si uzeo i operi usrani obraz.
Razumjeti Hrvatski narod... znaci biti idiot kao sto je vecina Hrvata... Ukljucujuci i Bosanske katolike.
jebali ti katolici mater
Razumjeti Muslimanski narod.... znaci biti terorist kao sto je vecina muslimana.... Ukljucujuci bosanske muslimane. Alahuekber
Ko je ovaj? Ako ga Baja ufati u ruke skrcaće ga ko lešnik!
Nema ekonomskih reformi, niti bilo kakvih reformi u Bosni i Hercegovini dok secesionističke, fašističke i genocidne politike ne budu poražene!!!!! Nema dogovora sa secesionistima, Lajčak, znaš ti to dobro!!!!!
U vezi ovoga je potpuno upravu. Politicari su jos u dejtonskog realnosti, a gradjani u evropskoj. Zato BiH gradjani ce uci u EU prije nego sto ce BiH.
Klasicna varalica.