Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nema interes da se kriza rijesi! Sto veca kriza to veci Bonus na platu! Kod sovjeta su samo spijuni mogli biti u ministranstvu vanjskih poslova!
Lajcak je slovak... Ali pitanje sta ce onda nasi debili politicari bez njega. Sistem je od Dejtona ne-efikasan i zavisan od internacionalne zajednice, ali nasa stoka to i koristi. Da bi on mogao otici treba nam absolutna promjena vlasti.
LAJCAK MRS U POLJSKU SVOJU MATICNU ZEMLJU PICKA TI MATERINA POLUPISMENA
Nacionalisti bravo, tako nam treba.....a ovim \"građanskim\" strankama ostaje da slijedeće godine, kad upekne mađar, osnuju vladu u sjeni
pa da nam se slovaci pocnu kurcit po seheru kako su nas oni odveli u europu... fuj!
;))))) Lajka go homeeeeeeeeeeeeeeeeeee