Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakava je ovo propaganda skretanja paznje sa stvarnih problema Respiratora i Vakcina svi prde u prazno i NON PAPERIMA
Ti pričaš o vakcinama, a šakali ti raznose državu. 😂
To mi Bošnjaci ne trebamo dozvoliti, treba ih otjerati sve u PM i četalje i ujke, dosta je bilo Boga li vam vašeg!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Slucajni prolaznik ce u istoriji BiH ostati zapamcen kao onaj koji je pokrenuo unistenje socijaldemokratije.Dali cinjenica da njegova i Bakirova nana su sestre, ima veze s tim, buduci istoricari ce dati odgovor.
Joj vi i socijaldemokratija.. Kakva ba socijaldemokratija..
@VolimSDA..to ti je ono kad radnik ima svoja prava,a penzioner moze da zivi od svoje penzije,a svaki milioner mora objasniti kako je zaradio te pare.
Non vakcina , non raspiratori, non lijekovi, non para , non posla i šta je bitno NON PAPER tamo nekog jebivjetra....
Kako no bjese slucajni prolaznik od kuda se ovi javljaju opet 💩
Kakve jedne te iste budale komentiraju na klix portalu
Izetbegovic je davnih godina napravio pasaluk. Sta sad prdi.
Citava ova prica je jedna velika obmana BiH gradjana. Ovom pricom se pokusava skrenuti paznja sa gorucih problema kao sto su nerad Vlade u pandemiji, visemilionske pronevjere kroz medicinske nabavke, ogromna smrtnost od posljedica korone,... Nebi se cudio da je ova prica skuhana u SDA kuhinji.
MOZE! Istorija nas je naucila da - MOZE! Shut'n' fuck up Lagumdzija!
25 godina VAS gledamo kako se koljete i mrzite bez rata.....Zato VAS stavljamo u toreve i kaveze.
Non paper može napisati bilo ko u evropskim kuloarima. Takvih non papera ima tona i za Belgiju, i za Kataloniju i za Škotsku, tako da ni ne čudi što se neko dosjetio reći nešto i o Balkanu. Ali svaki srednjerangirani zvaničnik evropskog parlamenta ili neke evropske institucije se može napraviti pametan i napisati "šta bi u nekoj prčiji bilo kad bi bilo." I naši jedva dočekaju da se dignu na noge samo da se o njihovom poslu ne priča.
Zapadu smo mi daleko, kad netko spomene BiH tamo ,oni misle da smo mi neki crnci nepismeni potpuno,poluodjeveni,i da vjerojatno opcimo i sa zivotinjama...prema tome ne zavaravajte se da smo mi Europi vazni i da europljani nocu oka ne mogu sklopiti od sekirancije za nama i nasom sudbinom..
Daytonski sporazum je plod američke administracije , da se stavi tačka na i ...i gotovo. Baš me zanima ko je taj koji ina hrabrosti da naruši taj sporazum, a i sve što proizilazi iz istog a to su entiteti i kantoni. A na domaćoj eliti je da postignu dogovor...a mirni razlaz je zadnje, kad se isprazne sve diplomatske mogućnosti..a rat što ga prizivaju neki članovi predsjedništva je nerealan , EUFoR je još prisutan sa većim ovlastima bi stali na liniju razdvajanja eventualnog sukoba
Glupe ne školovane glave uhljebarske nas dovele do ove situacije , a sad izlaze iz rupe i daju izjave koje nikoga ne interesuju , marš more
A jbt kakvi sve likovi neče izgmizati iz rupa da kažu nešto o "ničemu"...nevjerovatno
kad vidim ovog slucajnog prolaznika, stomak me zigne istrog trenutka, FUJ !
Svega ovoga ne bi bilo da su bosnjacki politicari svoj posao shvatili ozbiljno i odgovorno. Ne moze se samo ziviti od donacija drugih. A istovremeno glumiti drzavu. U zadnjih par mjeseci bih je dobila donacije i od Madjarske i Slovenije. Slucajnost? Ja ne mislim...
Hoće li pojeftiniti hrana,gorivo,porezi,doći vakcine, uređaja za magnetnu rezonancu,liječiti se djeca i bolesni kako treba? Hoće li se dovesti kakav Rimac? Hebo vam nonpaper mater politicko-lopovsko-nemarno-uhljebnicku. Hebe se naroda za granicama... Mi bi radili,trgovali,živjeli, imali zakone i dobre zatvore za kriminalce i lopove,ne samo ove što ukradu 2 metra drva,već i za vas političare