Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je onaj sto je samo u prolazu jel tako ?
Bijedic i Lagumdzija politicki profiteri potisnuti na marginu bi nekako da se uslepaju uz opoziciju zajedno sa Radoncicem kome je to vec uspjelo. Dobro procjenjuju ko pobjedjuje. Ali glavno je jutros procitah neko saopstenje SBBa da su oni opozicija i zato nece ici u Brisel. A na vlasti zadnjih 10 godina uz bilo koga. Tako i ovi bice sve sta treba samo da su na vlasti i uz privilegije.
Ovo težak komunistički hupan sebe opario do nebesa narodu prazna kesa
Moj Zlatane školovani Atane u Tuzli curi nafta na livadu ljudi ćontrom ljevaju u motokultivator jače vuče nego hifina još sirova nema niko da je pokupi da i narod osjeti koji petro dolar Atane Atane
Ti lagumđija u mišiju rupu,za ovo stanje u BiH si ti i bečirević krivi,obadvojica ste glasali za zakon o prebivalištu,dali ste ga dodiku,poslao si rahmetli generala Alagića u Hag i sedmoricu muđahida u Gvantanamo.Đaba trpate bečiroviča za člana pr.
Ovo vam je rezervna partija SDA kao i stranka za BiH jer nemaju koalicijonu moc,ko je imalo pametan nece ove ljude zaokruziti..e koliko li se para za ovo dobili bas me interesuje.
Nadam se da će narod uspjeti prepoznati veleizdaju, i asa iz rukava zna se koje stranke.
Vraćaju se dinosauri,dobro te je više odmori malo tj.peeeenzijaaa.
Zlatko je dokazano pametan, ali... on je jedan od onih koji je unazadio SDP svojim boljsecickin stavovima i ponasanjem prema drugovima. Nosi veliki dio krivice za sadasnje stanje u BiH.
Kamo srece da je bivsi sto se i zivota tice. Ovako zahvaljujuci korumpiranim novinarima i dalje moramo slusati njegove lazi i gluposti. E da hoce njega neki auto udariti u Sarajevu.
Ovo je samo kod nasih politicara postao regularan dres-kod, da nosas odijela bez kravate. Ne moze se smjestiti podbradak u tijesnu kragnu. Samo nabijaju masu, zive u potpunom komforu i nemaju briga u zivotu da im regulisu kilazu.
Ovi nece cenzusa preći. Umjesto da su se prikljucili 7-ici ili vec 10-ki ne znam dokle su vec dosli .
Zlaja nosis li Nijaza na duši
Svi ste kao istrošena roba. Svake četiri godine ponavljate ist riječi kao Papagaji.
SKLONITE OVU GNUSNU FACU OD LAGUMDŽIJE DA SE NARODU NE ZGADI KLIX
He he he predvidjaju poraz Trojke ako ova u tal ne primi Lagumdjiju i ovog idiota BijedNica.
Zlatko provaljeni ste, SDA ublehe se okupile da kao nesto oni mjenjaju. Kad god ste imali priliku da mijenjate dali ste svu vlast SDAu i zaveli narod u crno, sikter žohari.