Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra cifra! Pod hitno spustit na niže nivoe da općine grade ljudima kuće!!
krov, poso i hrana. za početak, za ostalo će se lakše.
svaka čast našoj delegaciji (ne mogu da vjerujem da čestitam našim političarima), ali ovaj put su zaista zasluzili!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma dobili smo poslije rata 50 milijardi pa gdje su pare. Nama da daju 1000 milijardi dzaba kad smo lopovi. Tesko onom ko zivi od tudje pomoci stalno, ali bolje i to nego da nema ni to. Ovako bar od ovih bogatasa padne koja mrvica sa stola da se nahrani sirotinja.
MMF su nam dovukli u BiH Alijini poltroni, to se zna. trebaće nam 100 godina da se izvučemo, e***ji ga jarane.
Nekad je bolje ista nego nista, samo jos da ta pomoc dodje do naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja njihove radosti,kako će se sad talovi, dilovi,ludilo.Možda će podijeliti 10-tak% a ostalo dilovi, talovi IMT (ima li mene tu),mom malom,on je iz naše stranke pripazi ga malo itd,itd.Znamo mi njih.Ko su bili i ko su sad.
HAHAHA Klix povukao anketu za Predsjedništvo jer je Bakir Hadžiomerović imao daleko najviše glasova.
NAJVISE PARA POKUPIT CE DRZAVNI SLUZBENICI RADECI NA PROJEKTIMA OBNOVE STETA. SVE CE TO RADIT U RADNO VRIJEME I UZET CE PARE KAO DA SU VANREDNO RADILI ! STARA SUPLJA PRICA !
Nece bosanci(narod) imati nista od toga.Ti ce novci nestati kao i oni prije njih,kao i oni prije njih,kao i oni prije njih itd
Na osnovu Bevande su najviše dobili...eno ga iza leđa ko PAPA...
Mislim da je ovo za svaku pohval, ljude u poplavljenim podrucjima nikako ne treba zaboraviti
Ogroman uspjeh koji je proizvod i Lagumdzijinog rada i saradnje sa regionom!!!
95% ovih OBEĆANJA su kreditna zaduženja. Biće dobro ako 15% od OBEĆANE cifre zaista dođe do onih koji su u potrebi, pogotovu prije toliko spominjane zime. Nema šanse! Zaduženja, zaduženja, zaduženja...
Ovo nam daje nadu da EU nije digla uke od nas
Htjeli mi to priznati ili ne ali Lagumdzija je dobro izlobirao strane zemlje da nam daju sto vise para a to je dobro za BiH.
95% ovih OBEĆANJA su kreditna zaduženja. Biće dobro ako 15% od OBEĆANE cifre zaista dođe do onih koji su u potrebi, pogotovu prije toliko spominjane zime. Nema šanse! Zaduženja, zaduženja, zaduženja...
A sta to ima danas djaba?????? Je li bolje da se krene sa popravkom kuca ili da ljudi zive na livadama i tamo docekaju zimu??????
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Opet šaljivđije predstavljaju kao veliki uspjeh pare za koje će se zadužiti ova država a koje ni praunuci neće moći vratiti.Koliki komad odtih zaduženja će odsjeći za sebe nikad nećemo saznati ,kao što neznamo koliko mld.donacija je stiglo i pokradeno odnosno pokradeno za privatne potrebe sadašnjih bosanskih multimilionera (ima ih navodno oko 90 komada).Samo teški levati vjeruju u ove predizborne priče.Zlatne kašike na vidiku,pazite se.
Zlaja king. Drago mi je da je ovo prošlo kako treba. Sad ubrzano raditi da do zime svako dobije svoj krov nad glavom.
Bojim se da se ove donacije ne pretvore u takve namjere da ce nam poslati keks iz 1962 godine a pretvoriti ga u kreditna zaduzenja sa visokim kamatama da nam ni nasi prapra unucici nece moci da se izvuku iz duznickog ropstva. Puno je to novca da bi ga neko poklonio, treba biti realan. Po meni, ko bi potpisao nova zaduzenja BiH, treba ga javno streljati radi buducih generacija. Ljudima se moze pomoci angazmanom drzavnih preduzeca da izgrade kuce i sve vrate u prvobitno stanje sa dobrim nadzorom sve bi bilo ok.
95% ovih OBEĆANJA su kreditna zaduženja. Biće dobro ako 15% od OBEĆANE cifre zaista dođe do onih koji su u potrebi, pogotovu prije toliko spominjane zime. Nema šanse! Zaduženja, zaduženja, zaduženja...
sad oni vjerovatno razmatraju kako sto prije potrositi novac u sto nekorisnije stvari
Konačno jedna dobra vijest! Trebalo bi uvesti kaznu odsijecanje ruke ko pokuša smahnuti ovaj novac.