Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko, svaka čast što tako mukotrpno radite na jačanju odnosa sa Srbijom i ostalim državama! Činjenica je da u ovom trenutku bolju komunikaciju s Kosovom po svim pitanjima ima Srbija, nego što je ima BiH. Da budem otvoren dokraja, najbolje pokazuju ekonomski pokazatelji koliko smo zbog toga izgubili i predlažem da se raspitate kod Vanjskotrgovinske komore BiH
saradnja sa susjednim dražavama i dobrosusjedski odnosi treba da se grade sve više i više, svaka čast, podržavam, mozete čovjeka mrziti ili voljeti ali on bogovski obavlja svoj posao!
Ukleo te sami Bog i sve tvoje glasace...
najbolje bi bilo da nikako ne idete na te zajednicke sjednice ,neka vam ljudi jave sta morate uraditi za srpsku stvar u narednom periodu,sjedite kod kuce dok ne dobijete instrukcije!cuj zajednicke sjednice sa agresorom sa drzavom koja negira genocid i ciji predstavnici pustaju fasisticke pjesme u un??svaka cast lagumdzija!
ovaj zlaja je stvarno pravi pakas!taman kad pomislis da nema vise koju glupost izjaviti on iznenadi!kakva sjednica vlade srbije i vijeca ministara??bolesno!
tuzno ali istinito,ovoga lagumdziju vise niko kao ni dodika ne shvata ozbiljno!nekad je to bio perspektivan politicar a sad obicna ubleha!opteretio stranku korupcijom ,dozvolio da milioneri postanu i hadzic i niksic otjerao sve prave socijaliste doveo mlade poslusnike, itd itd!
e moj ante kako nam je nekad lijepo bilo u vasom uniformama a sad hodja kaze da je preustroj federacije nas djehenem a vas pakao
e moja hatidja i mene cudi kako je sena mogla rodit vlascei
Zbog SDA i SBiH-a i imamo ovakve fa.sisticke komentare na portalima
"Što se, pak, odnosa Beograda i Banje Luke tiče, oni se odvijaju u skladu s Ustavom BiH gdje je jasno predviđena mogućnost uspostave specijalnih i paralelnih veza. Uočili smo određeni disbalans i dogovorili da uskoro krenemo s redovnim održavanjem zajedničkih sjednica Vlade Srbije i Vijeća ministara BiH" -- Браво златко !! Ово сад не иде на руку бошњачким унитаристима !!!
Zlajoglu M:a:r:s u PM . da Bod da Ne MOgo K:R:E:P:aT dok jorgan ne progutas
Tobe, tobe, ovaj Zlatko je totalno izgubio kompas, nije ni svjestan kakav ce poraz na izborima dozivjeti. Zlaja jesi svjestan da ce te Bosnjaci na sljedecim izborima politicki \"sa\'raniti? Nego zasto na ovoj stranici vazi teska cenzura neistomisljenika? Jabate pa cenzurirali su svakog politickog protivnika partije? Ova stranica je kao virtualni gulag iz najgorih staljinistickih vremena! Koja sramota interneta!
nista bez nove zajednice,mora se zivjeti
Haj necete li dogovorit kome ce poljoprivrednici prodavat proizvode poslije 1 .jula.
Ne volim gosp.Zlatka Lagumdziju,ali ipak mu moram priznati,stvarno ga nikako ne volim !
Ovaj Zlaja tone sve dublje. Hoce li posjetiti kscer u Beogradu kad bude tamo zasjedao sa Nikolicem?
Znate li odakle dolazi prezime Lagumdzija. Lagimcilar su u osmanskoj vojsci su bili oni koji prilikom opsade gradova potkopavaju temelje zidina, prave podzemne tunele (lagim - tunel) da bi pripalili vatru da se zid srusi. Dakle, ovo urusavanje suvereniteta BiH je genetski poremecaj. Nije bio predsjednik Srbije u posjeti BiH vec RS-u, nije ni svratio u Sarajevo. To bi svakog normalnog, sa imalo politickog samopostovanja, uvrijedilo. A ova ideja za zajednicke sjednice je potreba poltroniziranja. Sta ce nama sjednice sa bilo kojom vladom, posebno onom u kojoj se rehabilitira Drazo Mihajlovic. I koja je onda tvoja svrha kao ministra vajnskih poslova. A svim ovima sto se ovakvom idiotizmu dive dijagnosticiram ozbiljan poremecaj svijesti.