Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je za osudu tako se ne ponasa niko ko ima imalo ljudksosti u sebi! Fuj
Stvarno svakodnevno gledam snimke sta rade, uzasno! Svaka cast Lagumdzija, poziciju ministra u MIP-u treba korisiti i za ovakve humane stvari.
Kad se sjetim nas u ratnom perioda, bilo cija rijec utjehe bila je dobrodosla.
EKSKLUZIVNO platna listu SDA tima, mladih koji sire retoriku "zlatnih kasika". Ali nije to ono sto me zabrinjava, zabrinjavaju me ovi nikovi, svako ime nosi u sebi nesto agresivno, ruzno, svi naki ratni komadiri, poglavice, agresori. Halo ba majmuni smirite se, u privatnom zivotu su manji od makovog zrna, jadnici. A sad nikovi zelenasa : Ommer keskin Bosanski.kongres Bakijato Turčin Cleverman Ratni poglavica Crni vitez ZukSan Bosnian.patriot Ljutac AlanQuler Kung-fu.majstor Realeni91 Agron P rezim otvori oci virus glas razuma samir.omerovic vlado.bagat commi :) BiHer Smijesni ste, zar vam nije drago sto bar enko u ovom surovom svijetu na neki nacin salje poruku za narod Sirije, pa i mi smo bili u slicnom stanju, drago nam je bilo kad nam neko poslaje podrsku. STIDITE SE
...malo je reć' da si glupa :)
Znam da istina boli ali sta je tu je, dobar si ti poslusni mali :) Samo ipak biraj vijesti na kojima ces pisati, ovo je ipak degutantno
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Svaka cast Lagumdziji, vidi se da je on jedan skolovani politicar a ne kao kojekakvi nadobujni kreteni dosli na pozicije preko noci bez ijedne validne titule.
Sta zbori slucajni prolaznik?
Logično, svaki normalan čovjek je ovog stava! PODRŽAVAM!
Tacno tako,nije uredu jadne civile ubijati na mucki nacin,kad se samo sjetim zlocina u BiH za vrijeme agresije......uh.....mnogo mi je zao ti gradjana Sirije..
Svi svjetski funkcioneri, koji su u mogucnosti i na polozaju, trebaju da se ugledaju i urade isto kao Lagumdzija, sto vise pritiska bude, prije ce stati stradanja i ubijanja neduznog naroda u Siriji.
Ne konta on, da su u tom filmu glavne uloge odavno podijeljene, ali bitno je svrstati se u pravu skupinu statista i upasti u kadar filma.. Ja rekoh, da je po meni intervencija u Siriji test, koliko su Kina i Rusija (vojno) ojačale na međunarodnom planu, jer su one protiv intervencije Amera. A plus, svi znamo da gdje Ameri posade demokratiju, ti narodi kasinje požanju anarhiju i totalno urušavanje moralnih vrijednosti u društvu... tako da je ovo čisto uvlačenje.. Vjerovatno je procijenio da će ova izjava "nekome za nešto" valjati, pa se oglasio.. Čeka nas popis, izbori za godinu.. sve je to blizu, mora se planirati..
Ubijanje neduzni civila narocito djece u Siriji mora prestati.
...ode commi da odspava partiju...nek' omladina zaradi dnevnicu...i nek "anonimusi" u međuvremenu nalupaju minusa :)
Coomi,pozdravi sve svoje u Ustikolini kada odes na vikend,do duse oni su sada sa tobom u Sa,lobiraju za SDA jer im je Tihic garant nepovratka na prijertana ognjista.
..."moreš" ti to i bolje, pitaj starije klolege..kad ustanem oko 19:30 pogledaću jesi li :) ps...doduše, ne do duše..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj ne propusta priliku da se uvuce jos malo amerima u guzicu. On bi vecem pozvo medjunarodnu zajednicu...SIKTER COBANE!!
Nije nego treba Irancima da se uvlaci u guzicu,kao tvoj sef,mozda i bradicu da pusti.Iranci su jako prosperitena nacija jeli tako.
Mora da si sljego iz Medjedje pa si zamijenio teze(posto ste u vecini trenutno) pa Cobanom nazivas onoga koji krave nije vidio u zivotu,a kockaste glave iz SDA su valjda anglosaxonci,haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta te to iznenadjuje Zlaja,pa ovi iz SDA bi se ponasali isto kao Asad da zive u jednom drugacijem okruzenju, a i ovako nas unistavaju koliko mogu na druge nacine vec 20 g. Nedaju ni oni vlast za zivu glavu kao ni Bashar.Zato i jesmo ovako daleko dogurali.
dobio sam upravo informaciju od pouzdanog izvora da će se noćas bosanski marinci iskrcat u ruskoj luci tartus
Upotreba hemijskog oruzja na ljudskoj vrsti je samo po sebi nesto nauzasnije i najpotresnije sto sam cula i vidjela, ne mogu da razumijem ove ljude sto pljuju po Zlatku Lagumdziji sto je uputio osudu, to ovdje uopste nije bitno, mogao je biti bilo ko drugi, stvar je ljudske suosjecajnosti, ali strasno i zabrinjavajuce koliko je malo ima u nasem narodu, s obzirom da smo imali vrlo slicnu sudbinu.
emma, za ispiranje robe jel se na mašini okrene bijelo ili plavo dugme.
...srećo draga, vas u suštini zabole k­urac i za siriju i za nesretnike koji tamo ginu...odvratna je ova ljigava, adolescentska podrška vašem lideru, bez ikakve mjere i stila...ko god vam piše tekstove, amater je koji vam samo tetu nanosi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najjace mi je kad citam SDA komentare kojima prozivaju SDPovce za komunizam, udbu isl... A SDA stvorili Udbasi, Oznasi, Skojevci i ostali hahah a i dan danas im dobar dio stranackog kadra cine takvi ljudi a Boga mi i po postupcima i smicalicam avidim da jos uvijek primjenjuju te metode i prenose ih na ove mladje nadolazece snage hjahahahah joj cirkusa Alija dragi...
Sramota zaista. Pa ok razumijem, besposlica i besparica vlada u drzavi ali placenici da li imate principe i zdrav pnos pa da ne napadate ljude koji traze da se zaustavi rat i tortura nad nekim stanovnistvom ? Ili vam je bitnije sta vam kazu vase glavesine koje su ovu zemlju u propast odvele a to sto ovaj covjek trazi da se zaustavi rat i patnja naroda Sirije i to je po vama greska kako vidim. Sramota sa kakvim budalama dijelim zemlju.
...ovo ti naruži sdp-ove omaldince?
Citaj commi komentare malo, dobices otkaz zbog nerazumijevanja komentara.. hahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)