Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, i značajan međunarodni faktor se osjetio pozvan da reagira.
:))))))
Svakom Bosancu je Jugoslavija, Srbija i Rusija broj jedan neprijatelj. Ovaj Lagumdzija nije prijatelj Bosne dok voli bilo koju od tri navedena faktora. A zna se da voli bar dva ova faktora, crveni idiot. Sad znamo gdje je glavni problem i prepreka uspijehu Bosne. A hocete hljeba, e pa nece moci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
čeka se sad odgovor od putina u vezi lagundžijine izjave
samo dok mu pelene promijene, ...us.ao se od straha od ovako oštre izjave
Svakom Bosancu je Jugoslavija, Srbija i Rusija broj jedan neprijatelj. Ovaj Lagumdzija nije prijatelj Bosne dok voli bilo koju od tri navedena faktora. Sad znamo gdje je glavni problem i prepreka uspijehu Bosne.
Covjek je upravu u potpunosti. Trenutno stanje definitivno nije rjesenje, a moze imati poslejdice ne samo u evropi nego i u svijetu. Slazem se da ovo sto prije preba da se zaustavi i rijesi na razuman nacin.
Bosanski Slobodan Milošević o demokraciji i slobodama..strašno
Eh,...njegov glas se na medjunarodnom planu cuje ko prdez u tornadu
Idi nauci ih tamo kako se drugim uvlaciti u supak i nauci ih kako da podijete tu drzavu, ipak ti zlOtko imas iskustva kako dijeliti drzavu
Konacno neko sa zdravim razumom, drago mi je da je Lagumdzija potvrdio da je odgovoran i korektan politicar koji koristi zdrav razum iznad interesa kojekakvih. Pohvale!
Odlican komentar, hahahahahahah
Jasna poruka svijetu i treba da se posalje iz onih zemalja gdje su se slicne stvari desavale i gdje su vodjeni ratovi koji su poceli na slican nacin. Svijet mora slusati ovakve poruke pogotovo iz nase drzave, samo ne znam sto cekaju ostali nasi drzavnici da apeluju na mir, ili su zaboravili sto se nama desavalo! Svaka cast Lagumdziji!
vidi ga oglasio se sto ne izadje pred narod
cuvaj sebe lagudjija
Neka se cuje glas i upozorenje iz Bosne i Hercegovine jer se kod nas devedesetih desavalo slicno i znamo do cega je doslo, i naravno da moramo upozoravati da se ne ponovi nikom!
Lagumdzija svaka ti je pametna...svaka ti je zlata vrijedna..da nasi politicari razmisljaju i rede ko ti ovo bi bila zelja za primjer..
Lagumdzija svaka ti je pametna...svaka ti je zlata vrijedna..da nasi politicari razmisljaju i rede ko ti ovo bi bila zelja za primjer..
E kad bi bar svi radili svoj posao kao ti ministre.,,,,Zivio Lagumdzija...
E kad bi bar svi radili svoj posao kao ti ministre.,,,,Zivio Lagumdzija...
Od koga god ta podrska dolazi, ona znaci. Ukrajina drzi se !
Ovi jedva cekaju da negdje pukne samo svoju ranu da ne sisaju. Halo Zlatkić, pozdravio te Kličko puno i poslao ti je pusu...