Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno je lakse nacionalistima dijeliti ovu zemlju nego pokusati nesto obnoviti, izgraditi
Navikli su, svako sebi u dzep trpa, a narod ce se snac, taj isti narod koji ih samo zbog nacionalnosti i bira
pa sto bi se zamarali gradnjom kad mogu palamuditi i lagati, svadjati narod, a graditi svoje vile...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Apeliram na Klix, da članke o SDP-u ne objavljuje rano ujutro ili vikendom, s obzirom da guzolizci (placenici) tada su na stranackim izletima i tefericima, odnosno spavaju.
pa nemoj samo za SDP, važi to i za SDA, HDZ, pa u novije vijeme i DF. A nakotilo se toga, nakotilo, jašta je!
Ma nek si ti nama CIPS u Banja Luku smjestio, a i SIPU u Lukavicu, nek nas prebrojava onaj ko nas je ubijao 4 godine.
zlaja zvani PEDALA u oktobru hahahah
A zlaja je inace jako puno obnovio i izgradio. Vidili smo to u 4 godine predhodne. Zatvoreno nekoliko stotina firmi od januara do aprila 2014. Nema vise potrebe da obnavlja. Hvala mu.
Neko zeli da crta nove granice u BiH a neko se bori da su svi zajedno kako bi se uspjelo napredovati.
Ako se ujedinimo mozemo biti bolji od Njemacke ali nacionalisti to ne daju.
ne treba zaboraviti da je jedan i glavni cilj hrvata treci entitet. Nazalost to bi se moglo i ostvariti ako SDA nastavi sa ovom jadnom politikom koju vodi
sdp je jedina stranka koja se i najvise bori za ujedinjenje Bosne.
Narod dok ne shvati ko nam zeli zlo, ko ne zeli napredak, kome je lijepo dok narod pati, ko manipulise s narodom, ko zeli raspad BiH, ko potpisuje i ko zeli podjelu gradova, ko nas iz dana u dan evo dvije decenije unistava, ko se bogati na racun nas, ko ima vile od 5 miliona, a sve u ime naroda koji oni navodno predstavljaju i brane od ta druga dva, nemamo buducnost, nemamo ono sto su nasi djedovi imali i na taj nacin gradili i izgradili za nas, ali ovi koji su vladali dvije decwnije, najbolje receno fasisti lako rasprodase i unistise sve to. Slazem se da trebamo jedinstvo, da trebamo graditi zajesno!
LAGUMDŽIJA LOPOVE GUBIŠ IZBORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vracaju se dobro uhodani lopovi, je na te mislis da ce osvojiti?
Trebalo bi da bude tako, da se obnavlja ova zemlja, medjutim oni koji je cijepaju ne vide da u tome mogu da dobiju koji politicki poen, a stvarajuci svadje, razdvajajuci ljude po torovima tu priliku vide, to je jasno, bitna im je jedino njihova pozicija.
vrh politicar stvarno je doktor politike i prica za 10 on kao ovi sto radeljasa drze na vlasti svinjske glave !!!!
Normalni zele ujedinjenje, normalni hoce jedinstvo jer smo svjedoci da mozemo samo zajedno, da moramo zajedno htjeli ili nehtjeli, rat nista nije donio samo bijedu, jad i cemer i raslojavanje drustva na bogate i onu vecu populaciju stanovnistva na siromasne. I danas 20 godina poslje rata neki zele ocjepljenje, neki zele zid da grade izmedju naroda, neki ne zele dobro i bolju buducnost. Nacionalne stranke zele ono sto ne mogu dobiti. Bi H moze u buducnost samo ako radimo na tome kao tim, jedinstveni, samo suzivot. Neki ne zele ali se trebamo boriti protiv njih
Trebalo bi se napokon shvatiti da u nasoj drzavi nema mjesta za nacionalizam,da nas samo zajednistvo vodi naprijed i da svi ljudi koji hoce da dijele ovu nasu drzavu nisu ovdje pozeljni.Lagumdzija se bori protiv toga i takvih,a svi oni koji hoce sa njima u koalicije su isti kao oni.
A tvoj zlaja je inace jako puno obnovio i izgradio. Vidili smo to u 4 godine predhodne. Zatvoreno nekoliko stotina firmi od januara do aprila 2014. Nema vise potrebe da obnavlja. Hvala mu.
Dosta nam je nacionalizma, mrznje i trovanje mozgova dajte da vise krenemo dalje
da bi to postigli prvo se treba rijesiti nacionalista i takvih stranaka
Upravo tako, potreban je da krenemo u pozitivnom smjeru, a sa mrznjom i trovanjem nikad to necemo uspjeti.
Ostali politicari samo pokusavaju prebaciti lopticu na SDP,ali izgleda da je jedini SDP taj koji zeli od BiH da napravi pravu drzavu,a ne drzavu sa vise dijelova koja funkcionise nacionalisticki i u kojoj bi pojedinci punili svoje dzepove,a za narod ih ne bi bilo briga.
Haj ne seri