Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem zna engleski jezik da valja, zna reci nesto u odnosu na one koji su samo klimali glavom!
Docekat cemo i mi taj dan kad ce i RS i njihov Dodik priznat genocid.
Istina je istina, genocid je bio, a o dodiku je suvisno pricati i o njegovim ispadima
Nikada takve stvare ne trebamo dopustiti. Tuzno je sto neki genocid koriste da ostvare jeftine politčke poene.
I ne volim ga bas nesto, al covjek fakat dobro radi svoj posao kao ministar vanjskih poslova. Dobro nas predstavlja i zastupa.
To necemo i ne smijemo dozvoliti. Takve stvari se ne smiju osporavati. Uprvu ste gospodine Lagumdzija.
Genocid je fakt, i neosporan i nešto na što se cijeli svijet treba upozoravati. Ono što se desilo nama pred očima cijelog svijeta da se nikom ne ponovi.
To primitivci i zalzđenici poput Dodika ne kontaju. On će genocid morati priznati, kad tad!
Evropa priznala, a dokazat će se da je dijelom i kriva. Srbija će morat priznat to isto a jedva čekam dan da se i onaj uhljup Milorad izjasni, nakon što počne uživat zatvorski turizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna čovjek posao, lijepo ga vidjeti. Kad se sjetim prethodnih ministara koji su nas brukali po svijetu, Zlaja je ko melem na ranu.
Pa ta ćeš, engleski ne znaju, za rad na računaru što im treba. Zlaja je ipak profesor, akademik, dostojan funkcije koju obavlja.
i de zamisli Fahru kad prozbori engleski, pa ni bhs ne umije hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)