Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA OVAJ LAGUMĐIJA JE STVARNO LIUCIMJER KAKAV SE SAMO MOZE ZAMISLITI U BOLESNIM UMOVIMA. ON SA SVOJIM DRUGOM DODIKOM DIJELI BIH , PA ONDA GOVORI I PISE PAROLE DA SE TO ZAUSTAV. KOGA TO ON PRAVI BUDALAMA- MALOUMNI NAROD ILI PATRIOTE KOJE SU MU OBEZBIJEDILE MIR I FOTELJU. NIJE ZA BADAVA ON JEDINA OSOBA KOJU RAHMETLI ALIJA NIJE NI NA SAMRTI HTIO PRIMITI U POSJETU,ZNAO COVJEK NKO JE ON I STA HOCE. OTIMA SVE REDOM I DIJELI FOTELJE I TO ONE KOJE PRIPADAJU BOSNJACIMA, NIKAD ON NIJE NI BIO ZA OVAJ NAROD, I STETA STO JE SADA U BRAKU SA NAKVOM AMINOM . A NE SA KAKVOM MILOM ILI LIDIJOM. RUSILAC BOSNE KOJI ZAJEDNO SA DODIKOM KOJI MU JE I DAO MINISTARSKO MJESTO. UŠUTI VEC JEDNOM I IDI U HISTORIJSKO SMECE I NEMOJ BOSNJACKI NAROD ZAVAĐATI VEC IDI U RS PA TAMO SA DODIKOM DODIKUJ.!
Zlatko Lagumdžija, jednako kao i Milorad Dodik, radi isključivo na sataniziranju ideje socijaldemokratije pod bh-nebom. To im je u amanet ostavila bosnocidna osmanskosvetosavska koalicija, predvođenja Alijom Izetbegovićem i Slobodanom Miloševićem, i to zato što je socijaldemokratija najmoćniji oponent njihovim nacističko-fašističkim opsesijama.
SDP je islamofašistička stranka koja je na pijaci bivših ljudi pojeftino kupila 3-4 poturice. Tu je kraj priče.
Nisam ljubitelj Bakira, ali on je za Zlatka ipak mudrac. Ovo sto Zlatko lupeta je notorno i profano. Bakir je New Yorku odrzao pametan govor, ovaj u Briselu ponudio deklarativni bezbojni celofan, uglanom ne moze ga pratiti..
BiH će biti podijeljeno društvo dok god Bošnjaci (ovdje ne spadaju srbo-komunjare, naravno) ne postanu dvotrećinska većina, znači još 20-25 godina.
Ako misliš na Hrvate izbacio je i Bošnjake. To dokazuje da nije nacionalista i da je SDP stranka multi-nacionalna. Nemože samo jedna stranka predstavljati cijeli jedan narod. Ma ustvari zaboli me Q. i za njim i za strankama i narodima.
Zivio Zlatko!
Reče to čovjek koji je izbacivanjem čitavog jednog naroda iz vlasti i dovođenjem pljačkaša i atentatora Lojanovića u tu vlast trasirao siguran put u raspad BiH.
Zlatko je izgleda postao novi Miteran u evropskoj socijlademokraciji. Sve suplja, a sve u korist francuske politike. Kada se sutra vrati u Sarajevo, sprijecice svaki oblik politicke interventne pomoci Bosni i Hercegovini.
To su ciste besmislice koje je izgovorio Lagundzija na kongresu. Mi smo imali takvo drustvo za koje se on sada zalaze,ali se to drustvo u krvi raspalo u kome je i on licno ucestvovao. Ocito da Lagi ima kratko pamcenje ili namjerno munafici da bi Evropsku ljevicu ponovo pujdao na Srbe i Hrvate.Ali njegovoj nakani su kratke noge.Ne daju vise Srbi ni pet pisljivih para za \'pravedno\' drustvo zasnovano na multietnici i multikulturi u BiH.Siti su i Srbi i Hrvati zajednickog zivota sa Bosnjacima i niko ih vise nikada nece moci natjerati na suzivot sa svojim iskonskim mrziteljima -Poturicama.
nadam se da ce te uspjeti pored ovih nacionalista koji dijele zemlju u raznorazne koseve
Nikada se nije trebalo dozvoliti da bh društvo bude podijeljeno, drago mi je da neko bar pridaje značaj ovoj tematici
treba to pod hitno uciniti posebno sto su se ponovo udruzili nacionalisti iz SDA, SDS-a i SNSD-a
e hebbem ti i europsku socijaldemokratiju na sta se srozala ako im je jedan bosnjacki nacionalista i hegemonista uspio prodati suplju pricu o davno izumrlom \"bratstvu i jedinstvu \" nekada sam gaji simpatije prema socijaldemoratiji ali sada vidim da je SOCIJALDEMOKRATIJA NAJOBICNIJA SARENA LAZA!
Svaka čast